NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Αν στο μέλλον με θυμούνται μόνο λόγω του μπάσκετ, τότε θα έχω αποτύχει"

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Αν στο μέλλον με θυμούνται μόνο λόγω του μπάσκετ, τότε θα έχω αποτύχει"
MILAD PAYAMI - FIBA.BASKETBALL

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ζει και αναπνέι για το μπάσκετ, έχει όλα τα φόντα για να θεωρείται GOAT του αθλήματος, όμως δεν θέλει ο κόσμος να τον θυμάται μόνο λόγω της καριέρας του.

Για πολλούς είναι ο GOAT. Για άλλους μπορεί να μην είναι, αλλά βρίσκεται σίγουρα στη συζήτηση, δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν. Ωστόσο, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς -ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA, που συνεχίζει ακάθεκτος παρότι οδεύει στα 40- δεν θέλει να καθορίζεται εξολοκλήρου από το μπάσκετ.

"Κατά καιρούς σκέφτομαι πως θα ήθελα να με θυμούνται (στο μέλλον) και ελπίζω ότι δεν θα είναι μόνο λόγω του μπάσκετ. Αν ο κόσμος μιλάει για μένα μόνο λόγω του μπάσκετ, τότε θα έχω αποτύχει κατά μία έννοια", είπε καλεσμένος στην εκπομπή "The Barbershop Live From Paris".

Για να συνεχίσει και να εξηγήσει τις σκέψεις του: "Τα πράγματα που κάνω για την κοινότητα, ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με τη Σαβάνα, η σχέση μου με την μητέρα μου, που με μεγάλωσε μόνη της, η σχέση που έχω με τους φίλους μου. Αν δεν γίνονται όλες αυτές οι συζητήσεις (σσ. όταν αναφέρεται το όνομά μου), τότε η αποστολή μου δεν θα έχει ολοκληρωθεί. Και δεν έχω τελειώσει. Μπορεί σε μπασκετικά χρόνια να θεωρούμε γέρος, όμως στη ζωή είμαι πολύ νέος".

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ