STOIXIMAN AEGEANBALL

Λεπενιώτης για Βεζένκοβ: "Ήταν και παραμένει πολύ σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, αλλά είναι παίκτης των Τορόντο Ράπτορς"

Λεπενιώτης για Βεζένκοβ: "Ήταν και παραμένει πολύ σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, αλλά είναι παίκτης των Τορόντο Ράπτορς"
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME SPORTS

Αποθέωση για τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και αυτονόητη κουβέντα για τον Σάσα Βεζένκοβ από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη.

Το... αυτονόητο είπε ο Νίκος Λεπενιώτης για τον Σάσα Βεζένκοβ, όταν η COSMOTE TV του ζήτησε ένα σχόλιο στο περιθώριο του Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο, το βράδυ του Σαββάτου (29/6). Ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο στο NBA, ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει δημόσια συζήτηση για το μέλλον του. Και αμέσως μετά αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα τιμήσει στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ, σε φιλική αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Σάσα ήταν ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, έχει βοηθήσει πάρα πολύ και παραμένει μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης των Τορόντο Ράπτορς.

Ο Πρίντεζης παραμένει στο μπάσκετ και ελπίζουμε στις 6/9 να γιορτάσουμε όλοι μία πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για τον ίδιο, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Θα είναι μία γιορτή για εμάς, όχι ένας αγώνας μόνο. Υποσχόμαστε πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Θα είναι μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο γι' αυτά που έχει προσφέρει σαν αθλητής και σαν προσωπικότητα. Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμα, βοήθησε πολύ για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο σημείο που είναι".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ