ΤΡΙΚΑΛΑ

Λεπενιώτης: "Μεγάλη πρόκληση"

Λεπενιώτης: "Μεγάλη πρόκληση"
Tζήμας

O Γιώργος Λεπενιώτης επιστρέφει στην Α1 μετά από τρία χρόνια και δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ

" Όταν πριν από τρία χρόνια έφυγα από την Ολύμπια Λάρισας και την Α1 για να παίξω στον ΑΣ Τρίκαλα που τότε ήταν στην Β’ Εθνική, πολλοί μίλησαν για ρίσκο όσον αφορά στην καριέρα μου. Στα τρία όμως αυτά χρόνια έζησα μοναδικές στιγμές με την ομάδα της πόλης μου και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ για να παίξω και πάλι στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας".

Στη συνέχεια μίλησε για τους λόγους που τον κράτησαν στα Τρίκαλα: " Είμαι επαγγελματίας αλλά όταν αγωνίζεσαι στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας σου σίγουρα παίζει ρόλο και το συναίσθημα. Πέρα από αυτό όμως η ομάδα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες, λειτουργεί επαγγελματικά ενώ και η παρουσία του προπονητή Γιάννη Τζήμα στον πάγκο μέτρησε καταλυτικά στην απόφαση μου".

Ο 29χρονος είπε για τον κόσμο της ομάδας: " Μαζί πετύχαμε όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και η στήριξη του ήταν αυτή που μας έδωσε την ώθηση να ανέβουμε στην Α1. Πιστεύω ότι και στη μεγάλη κατηγορία η συμβολή του στην προσπάθεια που θα καταβάλλουμε θα είναι τεράστια".

Τέλος για την παρθενική χρονιά στην Α1 τόνισε: " Σίγουρα η πρόκληση είναι μεγάλη για όλους μας. Πιστεύω ότι οι παίκτες που έμειναν στην ομάδα μαζί με αυτούς που θα έρθουν θα δημιουργήσουν με την καθοδήγηση του Γιάννη Τζήμα ένα ισχυρό σύνολο που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της μεγάλης κατηγορίας".





TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ