ΑΡΗΣ

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Αθηναίου

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Αθηναίου

Ο Γιάννης Αθηναίου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ιταλικής Αρμάνι μετακομίζοντας στο Μιλάνο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Παίκτης της ιταλικής Αρμάνι θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Αθηναίου μετακομίζοντας στο Μιλάνο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και αφήνοντας πίσω του τον Άρη και την Θεσσαλονίκη. Ο 26χρονος Έλληνας γκαρντ ήταν επόμενο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του στην γιορτή για τα 100 χρόνια του Άρη στη Nick Galis Hall, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην θύρα 2.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, κατά την εμφάνισή του δεν θέλησε να πει το παραμικρό επί του θέματος αποφεύγοντας με ένα χαμόγελο το σχετικό ερώτημα και αρκούμενος να πει: «Σήμερα είναι μία μέρα γιορτής για τον Άρη καθώς η ομάδα συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής της».

Ωστόσο στα πηγαδάκια που είχανε δημιουργηθεί στο παρκέ της Nick Galis Hall αφηνόταν να εννοηθεί πως η μεταγραφή του Αθηναίου στην Αρμάνι Μιλάνο έχει ολοκληρωθεί. Και όχι μόνο αυτό αλλά και τα οικονομικά οφέλη που θα έχει η ΚΑΕ Άρης.

Και ποια θα είναι αυτά; Να χαρίσει τους δύο τελευταίους μισθούς του, το μπόνους της παρουσίας της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου που είχε γίνει στο Ηράκλειο με τον Παναθηναϊκό αλλά και ένα επιπλέον ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΚΑΕ Άρης από την ιταλική ομάδα και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της χώρας της.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Αθηναίου δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει από τον Άρη που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει την καλύτερή του χρονιά στην ελληνική Α1, ως επιλογή του πρώην τεχνικού της ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου. Αλλά και από την στιγμή που θα το κάνει πράξη θα έρθει σε αντίθεση με την δήλωση που είχε κάνει στις 11 Φεβρουαρίου ότι δεν επιθυμούσε να αποχωρήσει.

Κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει πλέον 42 μέρες μετά την στιγμή που ο Άρης στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου με την επίτευξη του απόλυτου μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την 6η θέση. Αυτή που αποτελούσε τον αγωνιστικό στόχο από το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως και να έχει απομένει να φανεί αν από αύριο ο Αθηναίου θα συνεχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη υπό τις οδηγίες του Μίλαν Μίνιτς, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό. Την ίδια ώρα πάντως στην Αρμάνι Μιλάνο πως μέχρι στιγμής ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει υπογράψει όπως επί του παρόντος δηλώνει και ο ίδιος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ