ΑΡΗΣ

Λεπτομέρειες για Βεργίνη

Λεπτομέρειες για Βεργίνη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Βεργίνης θα έχει υπογράψει το αργότερο μέχρι την Τρίτη το νέο του συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επιστροφή του Δημήτρη Βεργίνη στον Άρη και στο Αλεξάνδρειο.Ο 25χρονος διεθνής πλέι μέικερ είναι αύριο να μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο και την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Βεργίνης θα παρακολουθήσει το αυριανό ντέρμπι της χώρας των Βάσκων ανάμεσα στη Λαγκούν Άρο του Μανόλη Παπαμακάριου και την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη με παίκτες της τους Νίκο Ζήση και Κώστα Βασιλειάδη και ακολούθως θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής του στην Θεσσαλονίκη.

Οι συζητήσεις του Βεργίνη με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφορούνε για συμβόλαιο μονοετούς χρονικής διάρκειας κι ενώ η Μπιλμπάο έχει δείξει ενδιαφέρον να αποκτήσει τα δικαιώματα του από την επόμενη χρονιά.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχωρήσει και σε δεύτερη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ της με έναν εκ των Στεφάν Νάτσφεϊ ή Γιώργου Τσιάρα.

Κάτι που φαντάζει δύσκολο την στιγμή αυτή.Το πιθανότερο σενάριο είναι να περιμένει να κλείσει πρώτα το θέμα του Γάιου Σκορδίλη μετά και το νέο πρέσινγκ στην FIBA από πλευράς ΕΟΚ -Βασιλακόπουλου και Τσαγκρώνη- κατά την παρουσία τους στην Βαρκελώνη στα μέσα της εβδομάδας.

Και κατ΄ επέκταση το αν πράγματι τελικά στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών έστω και προσωρινά μέχρι να κλείσουνε οι υποθέσεις των Άαρον Μάιλς και Άντριου Μπετς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ