ΑΡΗΣ

Λεπτομέρειες με Κόλεμαν

Λεπτομέρειες με Κόλεμαν
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αν και έχει αποφασίσει να τελειώσει το φλερτ της με τον Τζερόμ Κόλεμαν δεν το έχει κάνει ακόμη πράξη.

Για ένα δύο 24ώρα φαίνεται πως θα καθυστερήσει η απόκτηση του Τζερόμ Κόλεμαν από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο την στιγμή αυτή είναι ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα τον έχει στην διάθεσή του στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο.

Οι δύο πλευρές μπορεί να συνεχίζονται να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων που σε πρώτη φάση θα είναι μηνιαίο με σχεδόν σίγουρη την επέκτασή του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στα θετικά της περίπτωσής του, και για αυτό και υπήρχε η δυνατότητα να γίνει κίνηση απόκτησής του λόγω του απαγορευτικού της FIBA, είναι ότι το letter of clearance του βρίσκεται στην ελληνική ομοσπονδία μετά την περσινή του παρουσία στο Ρέθυμνο.

Όπως και το γεγονός ότι εκτός του είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος γνωρίζει και την Θεσσαλονίκη από την πρώτη του παρουσία στην ελληνική Α1 στο δεύτερο μισό της προπέρσινης περιόδου, 2010-2011, ως παίκτης του Ηρακλή.

Κι όσο για τον Τζέρεμι Χαντ που όταν είχε έρθει είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο και που εκπνέει τις επόμενες ημέρες όλα δείχνουνε ότι η παραμονή του 29χρονου Αμερικανού μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Χαντ να αγωνιστεί για δεύτερη και το πιο πιθανό τελευταία φορά με την φανέλα του Άρη μεθαύριο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ακολούθως να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στα ευχάριστα για τον Αγγέλου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ