ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λι για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: "Ο Γιαννακόπουλος άφησε τον Αταμάν να χτίσει το ρόστερ"

Ο Πάρις Λι
Ο Πάρις Λι INTIME SPORTS

Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Πάρις Λι στο Basket News.

Επιλογή του Εργκίν Αταμάν φαίνεται πως ήταν η αποχώρηση του Πάρις Λι από τον Παναθηναϊκό. Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ, που αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τους πράσινους, παρότι στο συμβόλαιό του υπήρχε οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, παραχώρησε συνέντευξη στο Basket News και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει χτίσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

"Ύστερα από εκείνη την ανάρτηση στο Instagram εγώ και ο DPG ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα κατά καιρούς. Μου έδειχνε ότι με αγαπάει. Από αυτό που κατάλαβα, ήθελε να επιστρέψω και το εκτιμώ. Όμως, σέβομαι επίσης το γεγονός πως αφήνει τον Αταμάν να κάνει τη δουλειά του και να χτίσει το ρόστερ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Το εκτιμά αυτό εκείνος και το εκτιμώ και εγώ. Νόμιζα πως θα συνεργαστούμε μακροπρόθεσμα, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι τελικά", είπε ο Λι.

Να σημειώσουμε πως στην ανάρτηση στην οποία αναφέρεται ο Λι, ο κ. Γιαννακόπουλος έγραφε: "Όλοι έχουμε τους αγαπημένους μας. Εσύ κύριε μου φαίνεται θα μπεις στη λίστα με Έντγκαρ, Στόικο, Φράγκι, Τομάσεβιτς , Αϊβόρ, Ίμπο και Μάικ Τζέιμς. Συμβόλαιο 9 ετών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ