ΑΕΛ

Λι-σσαξε και νίκησε

Λι-σσαξε και νίκησε
Ολύμπια-ΑΕΛ

Νίκη-παραμονή πήρε η ΑΕΛ που "λύγισε" 91-92 την Ολύμπια, με καλάθι του Λι στη δεύτερη παράταση

Εκτός του Λι, μεγάλη συμβολή στη νίκη, είχε και ο Ρομέρο με τους 19 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Ουόλς (33 πόντοι με 9 τρίποντα), παρά λίγο να κερδίσει με τη βοήθεια του Τσιάρα, που πέτυχε 21. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ίσως πλήρωσε το γεγονός ότι στην τελευταία περίοδο, κράτησε για πολλή ώρα τον Αμερικανό, εκτός παρκέ, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ, να επιστρέψει για τα καλά στο παιχνίδι.
Ο αγώνας
Η φήμη του ντέρμπι δικαιώθηκε, στην πρώτη περίοδο. Παρότι η ΑΕΛ είχε από την αρχή το προβάδισμα, δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Η καλή άμυνα των "βυσσινί", οδήγησε σε λάθη τους παίκτες του Μπαρτζώκα και το προβάδισμα των φιλοξενουμένων έφτασε μέχρι τους 4 πόντους (13-17). Αυτός που κράτησε την Ολύμπια, κοντά στο σκορ, ήταν ο επανεμφανιζόμενος, Ματ Ουόλς, που είχε 7 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε με την ΑΕΛ μπροστά, 15-17.

Για πρώτη φορά, πέρασε στο σκορ η Ολύμπια, με τρίποντο του Ουόλς στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και το σερί 5-0 που έκανε, της έδωσε διαφορά 3 πόντων (20-17). Η απάντηση της ΑΕΛ, όμως, ήταν άμεση και με την είσοδο του Τσιάκου, που έδωσε πνοή σε άμυνα και επίθεση, το επιμέρους σκορ υπέρ της, έφτασε το 0-8 (20-25). Από εκεί και πέρα, η νευρικότητα και των δύο ομάδων, οδήγησε στο να μην αλλάξουν πολλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Αν και ο Μπέλσερ ισοφάρισε, σε 25-25, τα λάθη της ομάδας του (14 στο πρώτο μέρος), έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να επανακτήσουν την πρωτοπορία με καλάθια των Μπόλιτς και Ρομέρο, που διαμόρφωσαν το σκορ ημιχρόνου (27-31).

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο με ιδανικό τρόπο, η ΑΕΛ, έκανε σερί 0-8 με τον Λι να σκοράρει κατά βούληση και πήρε προβάδισμα 12 πόντων, δείχονοντας να ελέγχει πλήρως τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το πρώτο τους καλάθι στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον πρωτοστάτη της αντεπίθεσης, Ματ Ουόλς. Ο "ξανθός" αφού πήρε βοήθεια από καλάθια των Τσιάρα και Κούρτοβιτς, όπλισε και πάλι. Με τρίποντο, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (41-39) και προς το τέλος του δεκαλέπτου, με δύο συνεχόμενες "βόμβες" έκανε το 56-47, που με ακόμα δύο βολές του Τσιάρα έγινε 58-47, για να λήξει έτσι το δεκάλεπτο.

Οι κακές επιλογές των παικτών του Μπαρτζώκα και ειδικά του Ουόλς, στο τέταρτο δεκάλεπτο, οδήγησαν σε ένα σερί 0-6 της ΑΕΛ, που ανάγκασε τον τεχνικό των "πορτοκαλί", να αποσύρει τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του. Με το σκορ 58-55, οι "βυσσινί", είχαν αρχίσει να πιστεύουν πλέον στην ανατροπή και με τον Λι να κρατάει την ομάδα του στο ματς, απαντούσαν στους Αποστολίδη και Τζιγκάνοβιτς. Ο τελευταίος, όμως, βάλθηκε να πάρει το παιχνίδι μόνος του και με δύο συνεχόμενα καλάθια, έκανε το 64-57, 4 λεπτά πριν το τέλος και 66-57 με δύο βολές του Κρστιτς, ένα λεπτό μετά. Κάποιοι πίστεψαν ότι ο αγώνας είχε κριθεί, όχι, όμως και οι παίκτες της ΑΕΛ. Με καλάθια των ψυχωμένων, Λι, Ρομέρο, Μπράουν και πάλι Λι, η ολική επαναφορά των φιλοξενουμένων, είχε συντελεστεί. Με το σκορ 67-68, ο Λι σημείωσε ακόμα ένα δίποντο και έδωσε αέρα, τριών πόντων στην ομάδα του. Ο Γιώργος Τσιάρας, ήταν αυτός που έσωσε (προσωρινά) την ΑΕΛ, αφού 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, σημείωσε τρίποντο και έστειλε το ματς στην παράταση (αστόχησε ο Ρομέρο στην τελευταία επίθεση της ΑΕΛ).

Η πρώτηη παράταση
Εκεί ο Λι μπήκε και πάλι δυνατά και σημείωσε τρίποντο κάνοντας το 70-73, αλλά με σερί 8-3 της Ολύμπιας, η πλάστιγγα έφειρε προς το μέρος της (78-76). Ο Τσιάρας, παρά λίγο να γίνει και πάλι ήρωας, αφού με τρίποντο έκανε το 81-78, αλλά ο Λι απάντησε άμεσα και ισοφάρισε. Με καλάθι του Μπόλιτς, η ΑΕΛ, πέρασε μπροστά με 82-83, αλλά μία βολή του Τσιάρα, έστειλε τον αγώνα σε δεύτερη παράταση.

Το τε-Λι-ωμα
Ο Μπράουν με εκπληκτικό καλάθι, έκανε το 83-85, αλλά ο Ουόλς, με τρίποντο, έφερε και πάλι στη θέση του οδηγού την Ολύμπια. Παίκτης του αγώνα πήγε να γίνει ο Τσιάρας, που έκανε το 90-88, αλλά ο Παπαχρήστος, διασχίζοντας, όλο το γήπεδο, έφτασε στο λέι απ και έφερε για ακόμα μία φορά, το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ουόλς, ήταν ο παίκτης που παρά λίγο να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αφού με μία βολή και 18 δευτερόλεπτα να απομένουν, έκανε το 91-90. Δεν είχε υπολογίσει όμως τον Λι. Ο Αμερικανός με τον αμυντικό κρεμασμένο πάνω του, ευστόχησε σε σουτ δύο πόντων, στην τελευταία επίθεση της Ολύμπιας, ο Τσιάρας, δεν πρόλαβε να βάλει το καλάθι της νίκης (ήταν φανερά εκτός χρόνου) και η ΑΕΛ, πήρε την πολύ μεγάλη νίκη, που της έδωσε ακόμα μία χρονιά στην κατηγορία των μεγάλων.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 27-31, 58-47, 70-70, Παρατάσεις: 83-83, 91-92

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Ολύμπια Λάρισας (Μπαρτζώκας): Κρστιτς 6, Μπέλσερ 6, Αριγκμπάμπου 5, Αποστολίδης 5 (1), Τσιάρας 21 (3), Πρίντεζης 4, Τζικάνοβιτς 8, Ουόλς 33 (9), Κούρτοβιτς 3 (1)

ΑΕΛ (Χριστόπουλος): Λι 30 (2), Παπανικολόπουλος 3, Παπαχρήστος 2, Ρομέρο 19 (1), Μπόλιτς 9 (1), Ταμίρ 2, Νάγκις 11, Μπράουν 9 (1), Τσιάκος 7 (1).

Χριστόπουλος: "Θυσιάσαμε τον εγωισμό μας"

Ο προπονητής των νικητών, Γιάννης Χριστόπουλος, είπε: " Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς κυρίως από βαθμολογικής άποψης, αλλά και λόγω των ιδιαιτεροτήτων που έχει. Έπρεπε να ήμασταν 110% προετοιμασμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλη καρδιά και θυσίασαν την προσωπική επιτυχία και τον εγωισμό τους, πετυχαίνοντας καλάθια που μας κράτησαν μπροστά. Αυτό μετρά σε ομάδες του επιπέδου μας. Θα ήθελα να πω 3 ευχαριστώ. Αρχικά στα παιδιά, δεύτερον σε μια οικογένεια που με βοήθησε και τρίτον στο ιατρικό τιμ".

Τέλος, ο τεχνικός της ΑΕΛ, συνεχάρη τον ομόλογό του, της Ολύμπιας: " Συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα. Η Ολύμπια δεν είναι ομάδα του Ουόλς, αλλά του Γιώργου".

Από πλευράς παικτών, ο Πρταγωνιστής της βραδιάς και λογικά πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, Άρθουρ Λι, είπε: " Πρέπει να πω πως η Ολύμπια έπαιξε ένα σπουδαίο ματς ξέραμε ότι ήταν σκληρό παιχνίδι και ήταν εκπληκτικό πως ο Θεός μας βοήθησε να κερδίσουμε. Είχαμε μια πολύ σκληρή χρονιά και αξίζαμε να κερδίσουμε ένα τέτοιο ματς. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος".

Σε ερώτηση για το ότι το είχε βάλει και στην Πάτρα είπε: " Είμαι πάντα έτοιμος να παίρνω τέτοιες προσπάθειες να κερδίσω το παιχνίδι. Αυτά τα καλάθια ή μπαίνουν ή όχι. Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκαν".

Ο προπονητής της Ολύμπιας, Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε: " Ήταν ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν όσοι το είδαν από κοντά και από την τηλεόραση, αλλά όχι οι προπονητές. Εμείς χάσαμε γιατί κάναμε 27 λάθη και είχαμε μεγάλη φθορά λόγω φάουλ, από νωρίς. Χάσαμε έμπειρους παίκτες και είχαμε πολλούς τραυματισμούς όλη την εβδομάδα".

"Συγχαρητήρια στον Αριγκμπάμπου που αν και "έχασε" την μητέρα του γύρισε και έπαιξε τόσο πολύ. Θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ και θα βρούμε την φόρμα που μας λείπει. Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Γιάννη Χριστόπουλο
".

Σε ερώτηση για τον Ματ Ουόλς, είπε: " Έπαιξε 40΄ αν και έπρεπε να μπει στο παρκέ για 25΄ αφού προερχόταν από τραυματισμό και έχασε μια βολή στο τέλος λόγω κούρασης".

Τέλος, ο Γιώργος Τσιάρας, που ήταν εκ των διακριθέντων στο ματς, τόνισε: " Για την Λάρισα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Έχω δει πολλές φάσεις που κρίθηκαν στην δεύτερη παράταση. Παλέψαμε, το χάσαμε στον πόντο, αλλά είμαστε σίγουρα στενοχωρημένοι. Στα 3 παιχνίδια που μένουν και στα πλέι οφ θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Η εξέλιξη του αγώνα:
1' Έναρξη 1ης περιόδου
Με τον Ουόλς στην πεντάδα ξεκινάει η Ολύμπια
1' Τρίποντο ΑΕΛ Νάγκις (0-3)
1' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (3-2)
1' Δίποντο ΑΕΛ Μπόλιτς (3-5)
2' Δίποντο ΑΕΛ Νάγκις (3-7)
2' Βήματα Ολύμπια Λάρισας Τζιγκάνοβιτς
3' Δύο βολές Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (5-7)
Μόνο ο Αμερικανός έχει σκοράρει μέχρι στιγμής για τους γηπεδούχους, που δυσκολεύονται από την καλή άμυνα των "βυσσινί"
4' Φάουλ Ολύμπια Λάρισας Τζιγκάνοβιτς (1ο)
Μία βολή από τον Νάγκις
5' Φάουλ ΑΕΛ Νάγκις (3ο)
5' Δύο βολές Ολύμπια Λάρισας Πρίντεζης (7-8)
5' Δύο βολές ΑΕΛ Λι (7-10)
Τα 5 λάθη έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής στην Ολύμπια
5' Δύο βολές Ολύμπια Λάρισας Αριγκμπάμπου (9-10)
6' Δύο βολές ΑΕΛ Ταμίρ (9-12)
7' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (11-12)
Έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι ο Ουόλς που παρά τη μεγάλη απουσία του έχει ήδη 7 πόντους
8' Δίποντο ΑΕΛ Λι (11-14)
8' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Πρίντεζης (13-14)
9' Τρίποντο ΑΕΛ Ρομέρο (13-17)
9' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Κρστιτς (15-17)
10' Λήξη 1ης περιόδου 15-17
Η καλή άμυνα έδωσε στην ΑΕΛ το προβάδισμα απέναντι στη συμπολίτισσα, που έχει ως μοναδική αξιόπιστη επιθετική λύση, τον Ματ Ουόλς
11' Έναρξη 2ης περιόδου
11' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (18-17)
Ακόμα ένα τρίποντο από τον Ουόλς, που φτάνει τους 10 πόντους και η Ολύμπια περνάει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ
12' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Κρστιτς (20-17)
13' Δίποντο ΑΕΛ Μπόλιτς (20-19)
13' Δίποντο ΑΕΛ Τσιάκος (20-21)
13' Δίποντο ΑΕΛ Παπανικολόπουλος (20-23)
Απαντάει στο σερί 5-0 της Ολύμπιας η ΑΕΛ, που με την είσοδο του Τσιάκου έδειξε να ανεβαίνει, κάνοντας ένα δικό της επιμέρους σκορ, 0-6
14' Τάιμ-άουτ Ολύμπια Λάρισας Μπαρτζώκας
14' Δύο βολές ΑΕΛ Ρομέρο (20-25)
15' Τεχνική ποινή ΑΕΛ Χριστόπουλος
Διαμαρτύρεται έντονα από την αρχή του παιχνιδιού ο προπονητής της ΑΕΛ και δέχθηκε τεχνική ποινή αν και η διαμαρτυρία του ήταν δικαιολογημένη
15' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Μπέλσερ (23-25)
16' Τάιμ-άουτ ΑΕΛ Χριστόπουλος (23-25)
Η κακή εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΛ στις τελευταίες επιθέσεις αναγκάζει τον προπονητή της να πάρει τάιμ άουτ για να ηρεμήσει τους παίκτες του που δείχνουν νευρικότητα
17' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Μπέλσερ (25-25)
Εκπληκτικό κάρφωμα από τον Μπέλσερ που ισοφαρίζει
17' Τρίποντο ΑΕΛ Μπόλιτς (25-28)
19' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Τζιγκάνοβιτς (27-29)
20' Τάιμ-άουτ Ολύμπια Λάρισας Μπαρτζώκας
Τα 14 λάθη φτάνει η Ολύμπια και ο Μπαρτζώκας "τα λέει" στους παίκτες του
20' Δίποντο ΑΕΛ Ρομέρο (27-31)
Σπάει τη ζώνη ο Ρομέρο και δίνει προβάδισμα 4 πόντων στην ομάδα του
20' Λήξη ημιχρόνου 27-31
Το προβάδισμα της ΑΕΛ συνεχίζεται, αφού οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τους "βυσσινί" στο +4
21' Έναρξη 3ης περιόδου
21' Δίποντο ΑΕΛ Τσιάκος (27-33)
21' Δίποντο ΑΕΛ Λι (27-35)
22' Δίποντο ΑΕΛ Λι (27-37)
Πολύ καλό ξεκίνημα από την ΑΕΛ που φτάνει για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό τη διαφορά
22' Δίποντο ΑΕΛ Λι (27-39)
Έχει μπλοκάρει η Ολύμπια και ο Λι το εκμεταλλεύεται διευρύνοντας τη διαφορά
23' Τάιμ-άουτ Ολύμπια Λάρισας Μπαρτζώκας
Το αρνητικό σερί της ομάδας του, αναγκάζει τον Μπαρτζώκα να καλέσει τάιμ άουτ για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του
24' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (30-39)
24' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Τσιάρας (32-39)
25' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Κούρτοβιτς (35-39)
Το σερί 8-0 της Ολύμπιας παίρνει τη θέση του 0-8 της ΑΕΛ και το παιχνίδι είναι σαφώς ποιοτικότερο στο δεύτερο μισό του
25' Τάιμ-άουτ ΑΕΛ Χριστόπουλος
26' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (38-39)
Στο 10-0 η Ολύμπια. Χωρίς καλάθι για 3.40 η ΑΕΛ
26' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (41-39)
Σούπερ-Ουόλς με δύο συνεχόμενα τρίποντα φτάνει τους 19, αυξάνει σε 14-0 το σερί της Ολύμπιας και της δίνει την πρωτοπορία
27' Τρίποντο ΑΕΛ Τσιάκος (41-42)
Ανάσα από τον ψηλό που δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του
28' Καλάθι και φάουλ ΑΕΛ Τζιγκάνοβιτς (43-42)
28' Δύο βολές ΑΕΛ Ρομέρο (43-44)
28' Αντιαθλητικό φάουλ ΑΕΛ Τσιάκος
28' Δύο βολές Ολύμπια Λάρισας Αριγκμπάμπου (45-44)
28' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Μπέλσερ (47-44)
29' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Αποστολίδης (50-46)
Το καλό πάσινγκ γκέιμ αποδίδει, αφού μένει μόνος του ο Έλληνας άσος και ευστοχεί
29' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (53-47)
30' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (56-47)
Ασταμάτητος ο Ουόλς που οδηγεί την Ολύμπια στη νίκη. Ο Αμερικανός φτάνει τους 25 με 7 τρίποντα, το τελευταίο εκ των οποίων στον αιφνιδιασμό
30' Τάιμ-άουτ ΑΕΛ Χριστόπουλος
30' Δύο βολές Ολύμπια Λάρισας Τσιάρας (58-47)
30' Λήξη 3ης περιόδου 58-47
Με τον Ματ Ουόλς να μην σταματιέται, η Ολύμπια παίρνει διαφορά που ενδέχεται να αποδειχθεί μην αναστρέψιμη για την ΑΕΛ. Ο Αμερικανός με 25 πόντους οδηγεί τους "πορτοκαλί" στη νίκη
31' Έναρξη 4ης περιόδου
32' Δίποντο ΑΕΛ Νάγκις (58-49)
32' Δίποντο ΑΕΛ Μπράουν (58-51)
32' Τάιμ-άουτ Ολύμπια Λάρισας Μπαρτζώκας
Το 0-4 της ΑΕΛ και οι κακές επιλογές των παικτών του, αναγκάζουν τον Μπαρτζώκα να πάρει τάιμ άουτ
33' Δίποντο ΑΕΛ Λι (58-53)
34' Δίποντο ΑΕΛ Νάγκις (58-55)
Στο 0-8 το σερί της ΑΕΛ που διαβάζει σωστά το παιχνίδι της Ολύμπιας και παίρνει πολύτιμες βοήθειες από τον Νάγκις
34' Δύο βολές Ολύμπια Λάρισας Αποστολίδης (60-55)
34' Δύο βολές ΑΕΛ Λι (60-57)
35' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Τζιγκάνοβιτς (62-57)
36' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Τζιγκάνοβιτς (64-57)
36' Αντιαθλητικό φάουλ ΑΕΛ Παπανικολόπουλος
36' Δύο βολές Ολύμπια Λάρισας Κρστιτς (66-57)
37' Καλάθι και φάουλ ΑΕΛ Λι (67-61)
38' Δίποντο ΑΕΛ Ρομέρο (67-63)
Βάζει και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι, ο Ρομέρο
38' Τρίποντο ΑΕΛ Μπράουν (67-66)
Και πάλι στον πόντο η διαφορά
39' Δίποντο ΑΕΛ Λι (67-68)
Ο Λι σε καταπληκτική μέρα και προβάδισμα για την ΑΕΛ που μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι
40' Δίποντο ΑΕΛ Λι (67-70)
40' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Τσιάρας (70-70)
40' Τάιμ-άουτ ΑΕΛ Χριστόπουλος
Φανταστικό παιχνίδι με τον Τσιάρα να ισοφαρίζει στα 2 δευτερόλεπτα
40' Λήξη αγώνα 70-70
Στην παράταση το ντέρμπι της Λάρισας που είναι για γερά νεύρα
41' Έναρξη παράτασης
41' Τρίποντο ΑΕΛ Λι (70-73)
41' Δύο βολές Ολύμπια Λάρισας Τσιάρας (72-73)
42' 3 Βολές ΑΕΛ Ρομέρο (72-76)
42' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (75-76)
42' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Τσιάρας (78-76)
43' Δίποντο ΑΕΛ Ρομέρο (78-78)
43' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Τσιάρας (81-78)
43' Τρίποντο ΑΕΛ Λι (81-81)
44' Δίποντο ΑΕΛ Μπόλιτς (82-83)
45' Λήξη παράτασης 83-83
Όπως και πριν από δύο χρόνια έτσι και φέτος, το ντέρμπι θα χρειαστεί και δεύτερη παράταση για να ολοκληρωθεί
46' Έναρξη παράτασης
46' Δίποντο ΑΕΛ Μπράουν (83-85)
47' Τρίποντο Ολύμπια Λάρισας Ουόλς (86-85)
48' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας 88-88
48' Δίποντο Ολύμπια Λάρισας Τσιάρας (90-88)
50' Δίποντο ΑΕΛ Παπαχρήστος (90-90)
Ισοφαρίζει 34 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Παπαχρήστος
50' Τάιμ-άουτ ΑΕΛ Χριστόπουλος
Οργανώνει την τελευταία επίθεση της ομάδας του ο Μπαρτζώκας
50' Τάιμ-άουτ Ολύμπια Λάρισας Μπαρτζώκας
Ο Ουόλς ευστοχεί σε μία βολή και δίνει προβάδισμα ενός πόντου στην ομάδα του, 18 δευτερόλεπτα πριν το τέλος
50' Δίποντο ΑΕΛ Λι (91-92)
50' Λήξη αγώνα 91-92
Ίσως στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της φετινής περιόδου, η ΑΕΛ, μετά από δύο παρατάσεις νίκησε την Ολύμπια και εξασφάλισε την παραμομή της στην Α1







































TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ