ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Λίγο πριν το ΝΒΑ"

"Λίγο πριν το ΝΒΑ"
Παβίσεβιτς

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σκαλί κάτω από το ΝΒΑ", τόνισε ο Λούκα Παβίσεβιτς

Σαφώς και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο ήταν ικανοποιημένος, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σοβαρότητα που έδειξαν κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος. Με την Μακάμπι δεν παίξαμε καλά στην άμυνα και δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια, ενώ με τον Πανιώνιο ήμασταν διαφορετικοί σε αυτόν τομέα".

Όσο για την απόφασή του να αλλάξει το ρόστερ της ομάδας για την Α1 και να συμπεριλάβει σε αυτό τον Μίλος Βούγιανιτς, είπε: "Έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε αυτό και εμείς κοιτάμε και πράττουμε ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας".

Ο Λούκα Παβίσεβιτς παραδέχθηκε τη εμφανέστατη ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και δήλωσε από την πλευρά του: "Το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, είναι λίγο κάτω από αυτό του ΝΒΑ. Εμείς ήρθαμε για να φανούμε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας διέλυσαν. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι, ώστε να βελτιωθούμε στη συνέχεια και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ο Μίλος Βούγιανιτς, τόνισε: "Για μένα κάθε παιχνίδι αποτελεί και μια ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που παίζω και πάλι ύστερα από δέκα μήνες. Στην Ελλάδα, μπορούμε να νικάμε κάθε φορά με 20 πόντους, αν πιάνουμε καλή απόδοση. Πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και εναντίον της Μπανταλόνα".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ