ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Εμείς αντί της Παρτίζαν"

Ο Λινάρδος εξηγεί ότι ο ΟΣΦΠ δεν θα έχει πρόβλημα με την Παρτίζαν, που θα μπορούσε να είναι... Μαρούσι

"Αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός όπως χθες κόντρα στην Πρόκομ, έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη και να πάει στον τελικό. Η Παρτιζάν είναι περισσότερο προβλέψιμη σαν ομάδα και δεν έχει την εμπειρία της Μακάμπι σε τέτοιο επίπεδο. Είναι μία νεανική ομάδα, που δεν είχε την πίεση να φτάσει τόσο ψηλά και εκμεταλλευόμενη την πολύ καυτή της έδρα έφτασε στο φάιναλ φορ.

Από τη νίκη που έκανε στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και μετά άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας και κατάφερε να φτάσει ως εδώ. Είναι ένας βατός αντίπαλος και πιστεύω πως αν ο Ολυμπιακός είναι υποτυπωδώς σοβαρός, μπορεί-χωρίς να θέλω να ακουστώ υπερβολικά αισιόδοξος-να έχει ακόμη και εύκολο έργο στον ημιτελικό"

.

Για την πορεία του Αμαρουσίου, πρόσθεσε: "Θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στη θέση της. Σε συνολική απόδοση πιστεύω πως παίξαμε καλύτερο μπάσκετ από την Παρτιζάν και θα μπορούσαμε να διεκδικούσαμε εμείς θέση στο φάιναλ φορ απέναντι στην Μακάμπι. Δυστυχώς δεν είχαμε το ίδιο βάθος στον πάγκο, κυρίως στην περιφέρεια, σε σχέση με την Παρτιζάν".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ