STOIXIMAN GBL

Λιόγας: "Ας μην βιάζονται κάποιοι"

Λιόγας: "Ας μην βιάζονται κάποιοι"
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός επέστρεψε στις νίκες, παίζοντας μόνο με έναν ξένο και ο Δημήτρης Λιόγας εξήρε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, δείχνοντας πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία

Ο Ηλυσιακός επικράτησε του Πανελευσινιακού σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα του Δημήτρη Λιόγα και ο Έλληνας προπονητής σχολίασε ότι η διάθεση των παικτών του, ήταν εμφανής.

Μάλιστα, προέτρεψε όσους βιάζονται να μην βγάζουν συμπεράσματα με το τι θα κάνει ο Ηλυσιακός στην κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τελικά η ομάδα του δεν κάλυψε την διαφορά του πρώτου αγώνα.

"Είναι ευχάριστο να κάθομαι δίπλα στον Γιώργο με τον οποίο έχουμε καλή σχέση πολλά χρόνια. Ο Ηλυσιακός είναι γνωστό πως έπαιζε τα ρέστα του. Κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος και να το κάνει δημιουργικό. Πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα και είναι εμφανής η διάθεση των παικτών να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στη φετινή Α1", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητής ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει:

"Ας μην βιάζονται κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα για το τι θα κάνει ο Ηλυσιακός γιατί οι ομάδες μπορούν να αλλάξουν πρόσωπο, είτε προς το καλό είτε προς το χειρότερο. Οι Έλληνες έδειξαν την ποιότητά τους και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήταν τονωτική ένεση ψυχολογίας αλλά και σήμερα! Δεν είμαι ευχαριστημένος, καθώς χάσαμε τη διαφορά όμως, με τον Πίγκραμ να είναι μόλις δυο μέρες εδώ δεν θα ήταν απλά αφύσικο αλλά θαύμα να παίζαμε καλά στην τακτική έως το 40’".

Χαρούμενος για την εξέλιξη ήταν και ο Παναγιώτης Καυκής που τόνισε: "Για μας ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί στο στόχο της παραμονής. Μπήκαμε πολύ δυνατά και το πάθος μας έδωσε τη νίκη".

Σκαραφίγκας: "Χάλασε το μυαλό μας"

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας στάθηκε στα ανόητα φάουλ που έκανε η ομάδα του και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ: "Στο πρώτο μέρος δεν παρουσιαστήκαμε καλοί κι αυτό μας στοίχισε σε φθορά στα φάουλ και φυσικές δυνάμεις.

Όταν στο δεύτερο προσεγγίσαμε αμυντικά το ματς χάλασε το μυαλό μας και κάναμε ανόητα φάουλ, χάσαμε ριμπάουντ κα. Απ’ την απόλυτη καταστροφή, κρατήσαμε τη διαφορά αλλά έχει πολύ δρόμο για να συζητάμε για αυτό. Καθοριστική ήταν η φάση με τον Μάντζαρη όταν βγήκε με πέντε φάουλ και δέχτηκε τεχνική ποινή".

Τέλος, ο Θωμάς Νίκου υπογράμμισε: "Το ματς το κέρδισε η ομάδα που το .ήθελε περισσότερο Ο Ηλυσιακός είχε πάθος, ένταση, ψυχή, αντίθετα με εμάς, που δεν βγάλαμε τίποτα από αυτά. Τώρα πρέπει να νικήσουμε τον Ίκαρο".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ