LIVE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

LIVE Μεταγραφές: Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του SPORT24

LIVE Μεταγραφές: Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του SPORT24

Η εκπομπή LIVE Μεταγραφές κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Ιουνίου από το νέο στούντιο του SPORT24. Θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και θα κάνει "βουτιά" σε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Το SPORT24 καινοτομεί και φέρνει σε όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας ακόμη μία εκπομπή από το νέο στούντιο της 24MEDIA στη Λεωφόρο Συγγρού. Δύο φορές την εβδομάδα οι δημοσιογράφοι του κορυφαίου αθλητικού οργανισμού στη χώρα, θα αποκαλύπτουν, θα αναλύουν, θα σχολιάζουν τις "καυτές" μεταγραφικές κινήσεις όλων των ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ. Αρωγός τα δικά σας σχόλια που μπορείτε να κάνετε μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

Από το στούντιο θα παρελαύνουν όλοι οι δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ του SPORT24, ενώ θα μιλούν LIVE και πολλά αστέρια του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού.

Στην πρώτη εκπομπή (17:00) οι Παντελής Βλαχόπουλος, Χάρης Σταύρου και Βαγγέλης Ιωάννου ρίχνουν φως στο ζεστό μεταγραφικό καλοκαίρι που έρχεται σε όλες τις ομάδες της Euroleague. Την Πέμπτη 6 Ιουνίου τη σκυτάλη παίρνουν οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος και Αντώνης Οικονομίδης την ίδια ώρα.

Προσδεθείτε για μεγάλες "μεταγραφικές πτήσεις" μόνο από το SPORT24 και μόνο από την εκπομπή LIVE Μεταγραφές.

TAGS LIVE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ