ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Ο πρόεδρος έδιωξε τον προπονητή για να αναλάβει ο ίδιος

Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς
Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς MOTIONTEAM

Σε μία πρωτόγνωρη απόφαση προχώρησε ο Αντρέι Βεντίστσεφ, πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο οποίος απέλυσε τον προπονητή της ομάδας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς, και ανακοίνωσε πως θα αναλάβει ο ίδιος τον ρόλο του.

Σε μία απρόσμενη και διόλου συνηθισμένη απόφαση προχώρησε ο Αντρέι Βεντίστσεφ, πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν από το 2003, καθώς αποφάσισε να απολύσει τον τεχνικό της ομάδας Αλεξάντερ Σέκουλιτς και να προσλάβει στη θέση του... τον εαυτό του.

Η απόφαση του Βεντίστσεφ προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση δεδομένου πως ο ίδιος δεν έχει εργαστεί ποτέ ξανά ως προπονητής, εν αντιθέσει με τον πολύπειρο Σέκουλιτς, ο οποίος μάλιστα πέρα από τις ομάδες που έχει αναλάβει σε συλλογικό επίπεδο, είναι και ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας του Λούκα Ντόνσιτς από το 2020.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος-προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Βεντίστσεφ ανέφερε "Έχω απόλυτη αυτοπεποίθηση για αυτήν την απόφαση. Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα για να προοδεύσει και να πάρει μεγάλες νίκες".

Θυμίζεται ότι από την Λόκο είχε περάσει και συνεργαστεί για μία σεζόν (2015-16) με τον Αντρέι Βεντίτσεφ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας τεχνικός, στηριζόμενος εν πολλοίς στην τριάδα των Μάλκομ Ντιλέινι, Άντονι Ράντολφ και Κρις Σίνγκλετον, είχε οδηγήσει την ομάδα μέχρι και το Final 4 της EuroLeague σε μία από τις επιτυχημένες σεζόν στην ιστορία του συλλόγου.

TAGS ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ