ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λορέντζο Μπράουν: Αυτό είναι το μυθικό συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό

Λορέντζο Μπράουν: Αυτό είναι το μυθικό συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό
INTIME

Ο Λορέντζο Μπράουν (34 χρονών, 1.96 μέτρα) υπέγραψε στον Παναθηναϊκό AKTOR ένα μυθικό συμβόλαιο και θα φορά τα πράσινα τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια (υπάρχει οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα). Η προσθήκη του Μπράουν είναι σίγουρα ηχηρή και οι απολαβές του 34χρονου γκαρντ κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας ήδη αποσπάσει την υπογραφή του Λορέντζο Μπράουν (34 χρονών, 1.96 μέτρα).

Ο 34χρονος γκαρντ έχει βάλει την υπογραφή του σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της σπουδαίας μετακίνησης.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Μπράουν έχει τριετή ορίζοντα. Τα δύο χρόνια είναι εγγυημένα, ενώ υπάρχει επιλογή επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

Οι απολαβές του Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό AKTOR κεντρίζουν το ενδιαφέρον, καθώς ο παίκτης γίνεται... μίδας και θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 5,7 εκατομμύρια για τρία χρόνια. Ένα ποσό καθόλου αμελητέο, για έναν γκαρντ με δεδομένη την ποιότητα στο παιχνίδι του. Σημειώνεται μάλιστα, πως ο παίκτης είχε και buy out 600.000 ευρώ, επομένως το συνολικό κόστος της μεταγραφής αγγίζει τα 6,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Εργκίν Αταμάν προσθέτει ακόμη ένα "όπλο" στην περιφερειακή του γραμμή, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που την περασμένη σεζόν στην EuroLeague με τη φανέλα της Μακάμπι μέτρησε κατά μέσο όρο 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ, έχοντας πολυδιάστατη συνεισφορά στην προσπάθεια της ομάδας του Τελ Αβίβ, που έφτασε μέχρι τα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Λορέντζο Μπράουν φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα των Ισραληνινών, ωστόσο η νέα χρονιά θα τον βρει στην Ελλάδα με το τριφύλλι στο στήθος.

Θυμίζουμε ότι πριν 12 ημέρες, στις 6 Ιουνίου 2024, ο Σπύρος Καβαλιέράτος είχε αποκαλύψει ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πάρα πολύ δυνατά για την απόκτηση του παίκτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 23.00 του VIDEO.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ