ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λορέντζο Μπράουν στο SPORT24: "Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, θα είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσουν σε αυτή την αρένα"

Ο Λορέντζο Μπράουν στο SPORT24: "Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, θα είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσουν σε αυτή την αρένα"
PRINTSCREEN

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε στο SPORT24, χαρακτήρισε εκπληκτικό τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι θα είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να κερδίσει τους πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το 2/2 στην EuroLeague με άνετη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, με τον Λορέντζο Μπράουν να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ ως παίκτης των πρασίνων.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην εκπομπή του SPORT24 "Ευρωλίγκα on fire" και στη Βασιλική Καραμούζα, τόνισε ότι η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας ήταν εκπληκτική και εξήγησε ότι όταν το σύνολο του Εργκίν Αταμάν βρει τη χημεία και τους αυτοματισμούς του, τότε θα είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να κερδίσει στο μεταμορφωμένο, πλέον, γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν στην εκπομπή "Ευρωλίγκα on fire":

Για το αν βίωσε αυτό που περίμενε από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ: "Ήταν σίγουρα αυτό που περίμενα, ο κόσμος μας ήταν εκπληκτικός, τα παιδιά ήταν εκπληκτικά. Ειδικά όταν βρούμε τους συνδυασμούς και τη χημεία μας, θα είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσουν μέσα σε αυτή την αρένα".

Για τις εντυπώσεις του από το glass floor: "Μου αρέσει το glass floor, βέβαια υπάρχουν κάποια σημεία που όταν αναπηδά η μπάλα σου φεύγει από τα χέρια, πρέπει να είσαι πολύ ακριβής και να ισορροπείς τα πάντα. Νομίζω ότι από την τηλεόραση θα φαίνεται πιο ωραίο και για αυτό θα πάω σπίτι και θα δω πώς φαίνεται”.

Για το αν ανησύχησαν σε κάποιο σημείο του αγώνα, όταν πλησίασε η Μπάγερν: "Όχι, το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι τρεξιμάτων. Η Μπάγερν είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει σπουδαίους παίκτες. Το σημαντικό για εμάς είναι να μένουμε συγκεντρωμένοι, θα έχουμε παιχνίδια που θα είμαστε πίσω στο σκορ και παιχνίδια που θα είμαστε μπροστά. Το να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος θα ήταν το καλύτερο για εμάς, αλλά νομίζω ότι τα πήγαμε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ