ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μιχάλης Λούντζης στο SPORT24: "Οι μονοί αγώνες κρύβουν παγίδες, υπάρχει πίεση, αλλά μας αρέσει αυτό"

Ο Μιχάλης Λούντζης στο SPORT24: "Οι μονοί αγώνες κρύβουν παγίδες, υπάρχει πίεση, αλλά μας αρέσει αυτό"

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στο Show Must Go On ενόψει του Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ, δηλώνοντας ότι ο Ολυμπιακός ξέρει ότι έχει το "πρέπει" για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά η πίεση είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ (18/2, 20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό υποστήριξε ο Μιχάλης Λούντζης μιλώντας στον Σπύρο Καβαλιεράτο στην εκπομπή "Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου.

Ο διεθνής γκαρντ παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση, ξεκαθάρισε ότι οι μονοί αγώνες κρύβουν παγίδες,αλλά τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Λούντζης δήλωσε:

Για το Final Four: "Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ για να παλέψουμε για έναν ακόμα τίτλο και που επιστρέφουμε σε αυτή την διοργάνωση. Έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

Για τον θεσμό του Final Four που επέστρεψε και τι σημαίνει αυτό: "Χαιρόμαστε που επέστρεψε ο θεσμός, είναι πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν καιρός να δούμε κάτι διαφορετικό. Είναι ένας αγώνας μέχρι τον τελικό. Οι μονοί αγώνες κρύβουν παγίδες, αλλά θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε".

Για το αν το γεγονός ότι στον αγώνα πρωταθλήματος η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική κάνει τους πάντες πιο μαζεμένους, αν και οι "ερυθρόλευκοι" είναι το φαβορί: "Σίγουρα γιατί είδαμε γιατί είδαμε για τι είναι ικανή η ΑΕΚ. Μελετήσαμε όμως και τα λάθη μας. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια στον αγώνα πρωταθλήματος, αλλά πήραμε την νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι όμως αύριο. Ξέρουμε ότι έκανε μία σημαντική προσθήκη (Λάνγκφορντ), αλλά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από την νίκη επί της Αναντολού Εφές και πώς μπορεί να διαχειριστεί το "πρέπει" για την κατάκτηση του τροπαίου: "Το γεγονός ότι προερχόμαστε από νίκη δεν σημαίνει κάτι. Παίζουμε για έναν τίτλο. Υπάρχει πίεση αλλά μας αρέσει αυτό. Ο Ολυμπιακός οφείλει να πρωταγωνιστεί και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε το τρόπαιο στον κόσμο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE FINAL FOUR FINAL 4 ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ