ΠΑΟΚ

Λυκογιάννης για τον φρικτό τραυματισμό του Ντάρκο-Κέλι: "Θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, είμαστε πολύ στενοχωρημένοι"

Λυκογιάννης για τον φρικτό τραυματισμό του Ντάρκο-Κέλι: "Θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, είμαστε πολύ στενοχωρημένοι"

Η εικόνα τα έλεγε όλα από μόνη της, όμως ο Άρης Λυκογιάννης επιβεβαίωσε πως ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Άρης Λυκογιάννης μετά από το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μάλαγα για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. Όχι τόσο για το τελευταίο τετράλεπτο της αναμέτρησης, στην οποία οι παίκτες του έμειναν από δύναμη και ενέργεια, αλλά για τον φρικτό τραυματισμό του Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με κάταγμα οστού και ρήξη συνδέσμων στον αριστερό αστράγαλο.

"Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Στο τελευταίο τετράλεπτο η άμυνα της Μάλαγα ήταν πολύ επιθετικοί και στο όριο του φάουλ. Δεν αντιδράσαμε καλά, δεν είχαμε ενέργεια και δύναμη για να τελειώσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι γιατί χάσαμε έναν αθλητή που μας δίνει πολλή ενέργεια. Ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός, πιστεύω πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι γι' αυτό. Έσπασε το κόκκαλό του, έχει υποστεί και ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο" ήταν το σχόλιο του coach του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ