ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Παίζουμε σε ιστορικό γήπεδο"

Λυκογιάννης: "Παίζουμε σε ιστορικό γήπεδο"
INTIME SPORTS

Η πρώτη σεζόν του Ικάρου Καλλιθέας θεωρείται... διδακτική από τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη και όλοι στον σύλλογο θέλουν να την κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά κόντρα στον Άρη (20/04, 17:00, NS).

Τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί εδώ και δύο αγωνιστικές για τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος χωρίς άγχος προσπαθεί να τελειώσει τη σεζόν με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα και να... συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της νέας χρονιάς.

" Ολοκληρώνουμε τη διδακτική πρώτη μας σεζόν στην Α1 κατά τρόπο ιδανικό, καθώς παίζουμε σε ένα ιστορικό γήπεδο όπως το Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη με τη τεράστια παράδοση στο ελληνικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ", ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Λυκογιάννης.

Στόχος της ομάδας είναι η διεκδίκηση της νίκης με όσες πιθανότητες της αναλογούν: " Το θετικό είναι ότι θα παραταχθούμε χωρίς προβλήματα και άγχος, καθώς εδώ και δύο αγωνιστικές έχουμε πετύχει το στόχο της παραμονής. Το αρνητικό είναι πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η πρόκληση της επικράτησης μέσα στο Αλεξάνδρειο δίνει και σε μας ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, την οποία θα διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν".

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Αγαδάκος πρόσθεσε: " Η σεζόν φθάνει στο τέλος της και σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση για όσα καταφέραμε και για το πρόσωπο που παρουσιάσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, αφού η διοίκηση μας επέτρεψε να ασχολούμαστε μόνο με το μπάσκετ, κάτι πολύ σημαντικό, αλλά και δυσεύρετο.

Ο τελευταίος μας αντίπαλος δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού η ιστορία του Άρη "μιλάει" από μόνη της. Έχω παίξει δύο χρόνια ως γηπεδούχος στο Αλεξάνδρειο και ξέρω τη δύναμη που έχει αυτή η έδρα. Εμείς από τη πλευρά μας δεν έχουμε άγχος και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τελειώσουμε τη χρονιά με μια ακόμη νίκη".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ