ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λυκογιάννης: "Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή"

Λυκογιάννης: "Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο της Elite League, ωστόσο έχει μία δεύτερη ευκαιρία για άνοδο στη Stoiximan Basket League, μέσω της αναμέτρησης με τον Ηρακλή την Κυριακή (19/5, 16:00) και ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Μίλωνα.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Μίλωνα στον τελικό της Elite League και θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στη Stoiximan Basket League, στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή (19/5, 16:00).

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να έχει μνήμη χρυσόψαρου και να προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μίλωνα για τη νίκη του σήμερα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είχε συγκλονιστική παρουσία. Ξέρω ότι τους πικράναμε σήμερα. Δεν έχω να πω πολλά ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Κάναμε κάποια λάθη, κρατήσαμε τον Μίλωνα ζωντανό σε κάποιες στιγμές που είχαμε το μομέντουμ. Στο τέλος πήγε στις λεπτομέρειες. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι που θα πήγαινε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου αυτή τη στιγμή, να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να αποφορτιστούμε.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση αυτή τη στιγμή στα παιδιά, ωστόσο πρέπει να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή.

Δεν είναι η χρονική στιγμή να συζητήσουμε για αυτό το φορμάτ, το οποίο υπάρχει. Αυτά θα συζητηθούν αύριο. Τα παιχνίδια αυτά είναι καθαρά παιχνίδια μέρας, δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο. Έχει να κάνει με το ποιος παίκτης θα βρεθεί σε μία καλή μέρα, ποιοι παίκτες θα είναι σε μία μέτρια μέρα.

Σήμερα κάποια παιδιά δεν πήγαν τόσο καλά με βάση τα δικά τους στάνταρ. Την Κυριακή είναι ένα άλλο παιχνίδι, που θα κριθεί και αυτό στις λεπτομέρειες. Ποιος θα είναι φρέσκος. Εμείς καταπονηθήκαμε αρκετά σήμερα. Και το παιχνίδι του Ηρακλή όμως ήταν αρκετά οριακό.

Βέβαια ο Ηρακλής χρησιμοποίησε πολλά λεπτά άμυνα ζώνης, οπότε δε θεωρώ ότι είχαν μεγάλη φθορά. Ψυχολογία, φρεσκάρισμα, αποφόρτιση, έλεγχος συναισθημάτων και πάμε".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ