ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λυκογιάννης: "Βήμα-βήμα με υπομονή θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε"

Λυκογιάννης: "Βήμα-βήμα με υπομονή θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε"
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME

Οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και ο προπονητής των κυανέρυθρων, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ, σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μυστικό της νίκης: "Σαφέστατα ήταν η άμυνά μας. Παρά το γεγονός πως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για ξεκάθαρα σουτ, φαινόταν ότι είχαμε πίεση για να ευστοχήσουμε. Παρόλα αυτά αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία είναι σε φόρμα γιατί έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Έπαιζε χωρίς άγχος, οπότε η πίεση ήταν στην πλευτά μας. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε".

Για την ατμόσφαιρα: "Δε χρειάζεται να το πω εγώ ότι μας έσπρωξαν στη νίκη με πολλή δύναμη, πολύ παλμό. Ήταν συνέχεια δίπλα στην ομάδα, τους ευχαριστούμε. Μακάρι να είναι συνέχεια το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα".

Για το αν θα βελτιώνεται συνεχώς η ομάδα: "Βήμα-βήμα, είμαστε καινούργια ομάδα. Όσο κι αν η ιστορία του κλαμπ είναι μεγάλη, είμαστε καινούργιοι εδώ, στην Α1. Βήμα-βήμα με υπομονή θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ