ΑΡΗΣ

Λύθηκε η συνεργασία με Ματσόν

Λύθηκε η συνεργασία με Ματσόν
Ματσόν

Η διοίκηση της ΚΑΕ έλυσε τη συνεργασία της με τον Αντρέα Ματσόν. Προφορική συμφωνία με Κατσικάρη

To όνομα του Έλληνα τεχνικού είχε ακουστεί αμέσως μετά τη βαριά ήττα από το Μαρούσι και όπως όλα δείχνουν η φημολογία θα εξελιχθεί σε συμφωνία.
Αναμένεται πλέον η συνάντηση του Κατσικάρη με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει και την Κυριακή στην Αθήνα.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ, είναι θέμα χρόνου η απομάκρυνση των Νίκου Βετούλα και Χάρη Μαρκόπουλου. Κοντά στην επιστροφή του στον Άρη βρίσκεται ο Θανάσης Παπαχατζής που είχε στο παρελθόν δύο θητείες στον "κίτρινο" πάγκο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και το θέμα των Αμερικάνων Κουίντον Ντέι, Τζέρεμι Ρίτσαρντσον και Κόρεϊ Μπέλσερ. Ο τελευταίος θα αποχωρήσει άμεσα αφού το μηνιαίο συμβόλαιό του πλησιάζει στη λήξη του, ενώ οι θέσεις των δύο πρώτων κρίνονται επισφαλείς.

Αναφορικά με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, μπορεί να συμφώνησε το πρωί του Σαββάτου με τη Νάπολι, αλλά περιμένει στο ακουστικό του τους ανθρώπους του Άρη που ενδέχεται να μπουν έστω και καθυστερημένα στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Τέλος, τ' όνομα του Τζεραμάια Μάσεϊ δεν έχει πάψει να απασχολεί τη διοίκηση που αναμένει την αποδέσμευσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης (15 Οκτωβρίου) για να του καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Η απομάκρυνση Ματσόν
Η δυσαρέσκεια όλων στον Άρη ήταν μεγάλη, μετά τη συντριβή που υπέστη η ομάδα την Παρασκευή από το Μαρούσι στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας η οποία σήμαινε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς ακούστηκαν οι πρώτοι... ψίθυροι και μόλις μία μέρα αγότερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ενημέρωσε τον Ιταλό κόουτς ότι αποτελεί παρελθόν για τους "κίτρινους".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Μετά από συνάντηση του προπονητή του Άρη, Αντρέα Ματσόν, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον κύριο Ματσόν".

" Η ΚΑΕ ευχαριστεί τον κύριο Ματσόν για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της σταδιοδρομίας του".

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ