ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ

Μάικ Τζέιμς: Τόσο κοστίζει το νέο ρολόι του Αμερικανού σούπερ σταρ

Μάικ Τζέιμς: Τόσο κοστίζει το νέο ρολόι του Αμερικανού σούπερ σταρ
EUROKINISSI

Η νέα συνεργασία του Μάικ Τζέιμς με την "Blackout Concept" για το νέο ρολόι του Αμερικανού σούπερ σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το ποσό που κοστίζει το εντυπωσιακό πολυτελές αξεσουάρ του αθλητή της Μονακό και MVP της EuroLeague.

Ο Μάικ Τζέιμς, ένας εκ των απόλυτων σούπερ σταρ στην EuroLeague, δεν θα μπορούσε να μην προσελκύει τα πιο πολυτελή και δημοφιλή προϊόντα στην αγορά. Το απαράμιλλο στιλ του Αμερικανού, άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους, με τον αθλητή της Μονακό να ανακοινώνει ακόμα μία "χρυσή" συνεργασία.

Η γνωστή εταιρία ρολογιών "Blackout Concept" δημιούργησε δύο υπερπολυτελή αξεσουάρ για τον Μάικ Τζέιμς, ενημερώνοντας για τη συνεργασία τους στο Instagram. Ο "XP1 Tourbillion" - που είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση και μόνο σε 20 κομμάτια - είναι το πρώτο ρολόι με την υπογραφή του Τζέιμς και κοστίζει 3.410 ευρώ, ενώ το "P-One" προσφέρεται από την εταιρία στην τιμή των 930 ευρώ και μόνο σε 35 τεμάχια.

Ο Μάικ Τζέιμς πόζαρε στην κάμερα της "Blackout Concept" και έκλεισε, έτσι, η "λαμπερή" συμφωνία της με τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague και τον MVP της περυσινής διοργάνωσης.

TAGS ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ