ΑΡΗΣ

Μάιλς αλλιώς Σινγκλετέρι

Μάιλς αλλιώς Σινγκλετέρι
Μάιλς

Ως το βράδυ της Πέμπτης αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Άαρον Μάιλς. Στα υπόψιν ο Σον Σινγκλετέρι

Τα ονόματα που απασχολούν τους "κίτρινους" είναι αυτά των Άαρον Μάιλς και Σον Σινγκλετέρι. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του πρώτου στη διάρκεια της μέρας θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο. Ο παράγοντας που κρίνει κατά πολύ τη μετουσίωση του φλερτ σε γάμο, είναι ο οικονομικός.
Σε περίπτωση που τελικώς αποδειχθεί ανυπέρβλητο (θέμα Χοκς δεν υφίσταται από χθες αφού τον έκοψαν), τότε ως δεύτερη επιλογή φαίνεται να είναι ο Σον Σινγκλέτέρι. Ο 24χρονος Αμερικάνος πλέι μέικερ που με την σειρά του "κόπηκε" από τους Σίξερς, βρίσκεται στο στόχαστρο του Κατσικάρη.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν και στο παρελθόν είχε προτάσεις να έρθει στην Ευρώπη δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παραμονής του στο ΝΒΑ όπου τα τελευταία δύο χρόνια ο απόφοιτος του κολεγίου της Βιρτζίνια αγωνίστηκε σε Σάρλοτ Μπόμπκατς και Σακραμέντο Κινγκς.

Στην περίπτωση του Σινγκλετέρι από την στιγμή που δεχθεί να έρθει στον Άρη θα χρειαστεί όπως και με τον Μάιλς να γίνει οικονομική υπέρβαση. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού ο παίκτης είχε απορρίψει προτάσεις ύψους 400.000 δολαρίων αν και πλέον ο εκπρόσωπός του εκφράζει την αισιοδοξία του ότι μπορεί να επέλθει χρυσή τομή.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα υπόψη είναι πάντα και ο Αμερικανός Μουσταφά Σακούρ που την περυσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στον Πανελλήνιο μόνο όμως για τις υποχρεώσεις που είχαν οι "Ολυμπιονίκες" στην δεύτερη φάση του Eurocup.

Όσο για τον Κουίντον Ντέι; Ο Αμερικανός είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας ωστόσο η επανένταξη του Νίκου Αργυρόπουλου από τον τραυματισμό του, φαίνεται πως ισοδυναμεί με την αποπομπή του Ντέι. Τέλος σχετικά με τον Τζέρεμι Ρίτσαρτσον φαίνεται να έχει πάρει παράταση παραμονής την στιγμή που ο Κατσικάρης ψάχνει πάντα και για κοινοτικό σέντερ.

Αρχηγός του Άρη ο Νίκος Χατζηβρέττας
Ο προπονητής του Άρη, Φώτης Κατσικάρης, όρισε αρχηγό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο το Νίκο Χατζηβρέττα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Την ερχόμενη Δευτέρα (19/10), ο αρχηγός της ομάδας θα μεταβεί στην Αθήνα συνοδεύοντας τον προπονητή των "κίτρινων", Φώτη Κατσικάρη, προκειμένου να παραστούν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος 2009-2010".

"Στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ, κάθε ομάδα της Α1 κατηγορίας θα εκπροσωπηθεί από τον προπονητή και από τον αρχηγό της

".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ