ΑΡΗΣ

Μάιλς: "Ανυπομονώ να παίξω για τον κόσμο"

Μάιλς: "Ανυπομονώ να παίξω για τον κόσμο"
Μάιλς

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα (17:45) το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Άαρον Μάιλς

Για τον ερχομό του στον Άρη μετά από ένα φλερτ τριών χρόνων ο Μάιλς δήλωσε: Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έρχομαι σε μία καλή ομάδα με παράδοση και με πολλούς καλούς παίκτες από τους οποίους με άλλους έχω παίξει και στο παρελθόν.

Για το ποιο ήταν το επιχείρημα των συζητήσεων που τον έπεισε να πει το ναι δήλωσε: " Είχα μιλήσει με τον προπονητή που είπε το πλάνο του και ποιος θα είναι ο ρόλος μου. Ανυπομονούσα εξάλλου από την στιγμή που είχα πάρει την απόφασή μου να παίξω για τους φιλάθλους του Άρη που ξέρω πολύ καλά τι σημαίνουν για την ομάδα.

Εν όψει του ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό δεδομένου ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση δεδομένου ότι συμμετείχε μέχρι πρότινος στις υποχρεώσεις των Ατλάντα Χοκς υπογράμμισε: Είμαι έτοιμος. Σίγουρα το στιλ παιχνιδιού του ΝΒΑ με της Ευρώπης είναι διαφορετικό. Ωστόσο ανυπομονώ να πιάσω δουλειά με την υπόλοιπη ομάδα και να είμαι έτοιμος να την βοηθήσω.

Για τον ίδιο τόνισε: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξω καλά μαζί με όλη την ομάδα και να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους. Εξάλλου το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Μία διασκέδαση.

Για το πώς αισθάνεται που θα παίξει πλέον μετά από αντίπαλος και ως συμπαίκτης με τον Κίκι Κλαρκ είπε: είμαι πολύ χαρούμενος αν και η ομάδα έχει πολλούς καλούς πλέι μέικερ αν και νομίζω ότι μαζί και με όλη την ομάδα θα πετύχουμε πολλά. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που πέρσι όταν ήμουν στον Πανιώνιο μας είχε κάνει ζημιά.

Κι όσο για το πώς αισθάνεται που θα παίξει για τον κόσμο του Άρη δήλωσε: " Δημιουργούν μία απίστευτη ατμόσφαιρα και πάντα μου άρεζε να παίζω εδώ. Σαν αυτούς τους φιλάθλους δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν όπου και αν έχω παίξει και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για αυτούς".

Για το ότι θα έχει και πάλι συμπαίκτες του στον Άρη τους Μπετς, Κακιούζη και Ντικούδη τόνισε: " Είμαστε σε μια νέα ομάδα με νέο προπονητή και την δική του νοοτροπία. Ωστόσο όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για τα χαρακτηριστικά του ελληνικού πρωταθλήματος σχολίασε: " Είναι φυσικό και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα", ενώ τέλος για το αν αισθάνεται πίεση ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα δήλωσε: " Δεν θα το έλεγα. Είμαστε ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για αυτό. Την πίεση δεν την έχει ένας στην ομάδα αλλά όλοι μαζί και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε αυτά που πρέπει".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ