ΑΡΗΣ

Μάιλς: "Να παίξουμε σκληρά"

Μάιλς: "Να παίξουμε σκληρά"
Μάιλς

Σκληρά θα πρέπει να παίξει ο Άρης εναντίον του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής σύμφωνα με τον Μάιλς

Αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ μίλησε για το ματς της πρεμιέρας στο "Αλεξάνδρειο" εναντίον του Ολυμπιακού: " Τα δώσαμε όλα για τη νίκη. Ατομικά, αισθάνομαι καλά, αλλά θα προτιμούσα να μην είχα σκοράρει καθόλου και να είχαμε πάρει τη νίκη".

"Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά δώσαμε στον αντίπαλο πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Το τεχνικό επιτελείο θα δει τον αγώνα και θα μας πει τα βασικά λάθη μας

", τόνισε στον "Άρης FM 92,8".

Όσο για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα παιχνίδια οι οπαδοί της ομάδας, παραδέχθηκε: " Μας κάνει να νιώθουμε καλά όταν οι φίλαθλοι είναι δίπλα μας και να θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Εκτιμώ πολύ ότι ο κόσμος ήταν εκεί και μας επιβράβευσε. Ήταν καλό για την ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Στις τάξεις του Άρη έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο PAOK Sports Arena. Ο Μάιλς είχε να πει γι' αυτό: " Γνωρίζω κάποια πράγματα για τις δύο ομάδες. Δεν θέλω να κοιτώ το παρελθόν".

"Σημεία κλειδιά θα αποτελέσουν οι περισσότεροι πόντοι που θα επιδιώξουμε να πάρουμε. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής θα μας δώσει το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αυτό που μετράει είναι να ανταγωνιστούμε με τον αντίπαλο όπως πρέπει και να παίξουμε σκληρά

".

Τελειώνοντας αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου που θα φέρει ως αντίπαλο του Άρη στον προημιτελικό το Μαρούσι: " Είμαι ενθουσιασμένος που θα αναμετρηθούμε και πάλι με το Μαρούσι. Μας περιμένει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε".

Στις 19 Νοεμβρίου με Μαρούσι για το Κύπελλο
Για την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:45 όρισε η ΕΟΚ τον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και το Μαρούσι. Ο νοκ άουτ αγώνας, που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ-1.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ