ΑΡΗΣ

Μάιλς: "Να πάρουμε αυτό που θέλουμε"

Μάιλς: "Να πάρουμε αυτό που θέλουμε"
Μάιλς

Ο Άαρον Μάιλς ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι που ακολουθεί με την Άλμπα στο Βερολίνο για το δυσκολότερο

- Μετά τη νίκη σας επί της Άλμπα στο Βερολίνο, θεωρείς ότι η εντός έδρας αναμέτρηση με τους Γερμανούς θα είναι κάπως ευκολότερη για σας;
"Όχι, δεν το νομίζω. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι δυσκολότερο για μας. Τους κερδίσαμε μέσα στο σπίτι τους, γι’ αυτό θα έρθουν εδώ με αποφασισμένοι να παίξουν όσο πιο δυνατά μπορούν, ώστε να προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν τις νίκες στους μεταξύ μας αγώνες. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μας, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε στην πράξη όλα όσα θα σχεδιάσουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι".

- Πλέον έχετε παίξει με όλες τις αντιπάλους σας στο ΤΟΡ 16. Τώρα που έχετε σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για καθεμιά από αυτές, πιστεύεις ότι ο Άρης δικαιούται μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου;

"Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι κανείς δεν δικαιούται τίποτε από μόνος του. Πρέπει να βγεις και να πάρεις αυτό που θέλεις. Να κάνεις εσύ τα πράγματα να συμβούν όπως θέλεις. Οπωσδήποτε μπορούμε να τα καταφέρουμε, έχουμε τις δυνατότητες να προκριθούμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποια εξασφάλιση γι’ αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτερη ομάδα από αγώνα σε αγώνα και να φέρουμε τα πράγματα εκεί που θέλουμε μέσα από την προσπάθειά μας. Ελπίζω ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, κερδίζοντας την Άλμπα και πάλι".

- Ποια νέα στοιχεία έχει φέρει ο Ντέιβιντ Μπλατ στην ομάδα, κατά τη γνώμη σου;

"Ο κόουτς Μπλατ είναι προφανώς σπουδαίος προπονητής. Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Ωστόσο, ένα στοιχείο που δεν φαίνεται στο βιογραφικό του, είναι ότι πρόκειται για έναν προπονητή με πολύ θετική στάση απέναντι στους παίκτες. Κάθε παίκτης έχει διαφορετική προσωπικότητα και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτή η ενίσχυσή του είναι σημαντική για όλους. Ακόμα κι όταν κάνεις ένα λάθος, σε βοηθά ώστε να το ξεπεράσεις. Ο κόουτς φτιάχνει τα πάντα από την αρχή, αναφορικά με τη δομή της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να χτίσει την αυτοπεποίθησή σου. Είναι σπουδαίος σ’ αυτό".

- Τι έχεις να πεις στους οπαδούς του Άρη, που αποτελούν τον 6ο παίκτη της ομάδας σε κάθε μεγάλο ραντεβού;

"Είναι καταπληκτικοί. Η συμπαράσταση που δείχνουν κάθε φορά σε όλους μας σημαίνει πάρα πολλά για μας. Ειδικά η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν απίστευτη. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα στην καριέρα μου. Αγαπώ τους οπαδούς μας για ό,τι κάνουν για μας και νιώθω ευλογημένος που αποτελώ κομμάτι αυτής της ομάδας".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ