ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Επιστρέφουν Γιοκουμπάιτις και Γκέιμπριελ

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις
Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις EUROKINISSI

Οι Ρόκας Γιοκουμπάιτις και Γουένιεν Γκέιμπριελ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του Οντέντ Κάτας στους επόμενους αγώνες της Μακάμπι.

Χαρμόσυνα νέα για τον Οντέντ Κάτας και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο Ισραηλινός προπονητής της "ομάδας του λαού" θα έχει σύντομα στη διάθεσή του τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις και τον Γουένιεν Γκέιμπριελ.

Ο Γιοκουμπάιτις μάλιστα, δήλωσε μετά το εκτός έδρας ματς με την Ζάλγκιρις (78-63) πως επιστρέφει στη δράση άμεσα, καθώς έχει αναρρώσει από το κάταγμα που υπέστη στον αντίχειρα σε προπόνηση. "Θα προσπαθήσω να παίξω στον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (26/10). Θέλω πρώτα να παίξω στο πρωτάθλημα, ώστε να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι πριν παίξω στην EuroLeague. Νιώθω καλά βέβαια, αλλά είναι διαφορετικές οι ταχύτητες" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Γκέιμπριελ από τη μεριά του, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο σε φιλικό αγώνα στο περιθώριο του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις και πρόκειται να αξιολογηθεί η κατάστασή του προκειμένου να αγωνιστεί στην προσεχή διαβολοβδομάδα της EuroLeague κόντρα σε Φενέρμπαχτσε (29/10) και Ρεάλ Μαδρίτης (31/10).

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ