ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Επιστροφή του 3% της τιμής στους κατόχους διαρκείας για κάθε παιχνίδι μακριά από το Τελ Αβίβ

Μακάμπι: Επιστροφή του 3% της τιμής στους κατόχους διαρκείας για κάθε παιχνίδι μακριά από το Τελ Αβίβ
EUROKINISSI

Η Μακάμπι θα επιστρέψει το 3% της τιμής του εισιτηρίου διαρκείας σε κάθε κάτοχο, για κάθε εντός έδρας αγώνα της EuroLeague που δεν θα διεξαχθεί στη Μενόρα Μιβταχίμ Αρένα του Τελ Αβίβ τη σεζόν 2024/25.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την νέα πολιτική που θα ακολουθήσει στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024/25. Για την ακρίβεια, η ομάδα του λαού θα επιστρέφει το 3% του ποσού που θα έχει πληρώσει κάθε κάτοχος διαρκείας για κάθε αγώνα της EuroLeague που θα δώσει το σύνολο του Όντετ Κάτας μακριά από τη Μενόρα Μιβταχίμ Αρένα του Ισραήλ.

Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι διαρκείας θα πάρουν πίσω έως και το 51% των χρημάτων που θα καταβάλουν, εάν η Μακάμπι καταλήξει να δώσει και τα 17 "εντός" έδρας παιχνίδια μακριά από το Τελ Αβίβ. Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο το μέρος στο οποίο θα αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Αυτό θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τις συνθήκες στη Μέση Ανατολή.

Θυμίζουμε ότι τη σεζόν 2023/24 η Μακάμπι έπαιξε μόλις ένα ματς στη φυσική της έδρας, αυτό κόντρα στην Παρτίζαν, προτού ξεσπάσει ο πόλεμος και μετακομίσει στο Βελιγράδι.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ