ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιοκουμπάιτις

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις
Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις EUROKINISSI SPORTS - KLODIAN LATO

Παίκτης της Μακάμπι είναι πλέον ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις (24 χρονών, 1.93 μέτρα), με την ισραηλινή ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ με τριετές συμβόλαιο.

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις (24 χρονών, 1.93 μέτρα) θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι. Την είδηση έκανε γνωστή η ισραηλινή ομάδα με ανακοίνωσή της, αναφέροντας ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Λιθουανού γκαρντ είχε συνδεθεί αρχικά με την Ζάλγκιρις Κάουνας., ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η Μακάμπι πήρε κεφάλι στην κούρσα, κάνοντάς την τελικά δικό της.

Την τελευταία τριετία ο 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα, ενώ την σεζόν 2023/24 είχε 7.4 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο με 48.6% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5.3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Γιοκουμπάιτις αποτελεί το πέμπτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μακάμπι, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Τζόρνταν Λόιντ, του Γουένιεν Γκάμπριελ, του Λιβάι Ράντολφ και του Τζέιλεν Χορντ, καθώς και την παραμονή του Χάσιελ Ριβέρο, του Ρόμαν Σόρκιν και του Τζον ΝτιΜπαρτολομέο.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ