ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι, μεταγραφές: Έδωσε δοκιμαστικό συμβόλαιο στον Κόμπι Σίμονς

Charlotte Hornets' Kobi Simmons plays against the Boston Celtics during the second half of a preseason NBA basketball game in Boston, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Michael Dwyer)
Charlotte Hornets' Kobi Simmons plays against the Boston Celtics during the second half of a preseason NBA basketball game in Boston, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Michael Dwyer) AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Κόμπι Σίμονς (27 ετών, 1.96 μέτρα) θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον ισραηλινό σύλλογο να διατηρεί το δικαίωμα να τον υπογράψει στο ρόστερ της σεζόν 2024/25.

Υπό της οδηγίες του Οντέντ Κάτας θα τεθεί ο Κόμπι Σίμονς (27 ετών, 1.96 μέτρα), καθώς ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για δοκιμαστικό συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν και θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία των Ισραηλινών.

Σημειώνεται ότι η Μακάμπι θα είναι σε θέση να υπογράψει σε εγγυημένο συμβόλαιο τον Σίμονς, σε περιπτώση που το επιτελείο του Κάτας μείνει ικανοποιημένο από την αγωνιστική του εικόνα.

Ο 27χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε 42 συνολικά αγώνες του NBA με τις φανέλες των Γκρίζλις, των Καβαλίερς, των Χόρνετς και των Ράπτορς.

Το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2023/24 βρέθηκε στη θυγατρική ομάδα του Τορόντο στην G-League, τους Ράπτορς 905, για λογαριασμό των οποίων μέτρησε 15,3 πόντους, 5,6 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια και 32:30 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ