EUROLEAGUE

Μακάμπι, μεταγραφές: Μία ανάσα από τον Σέιμπεν Λι

Ο Σέιμπεν Λι
Ο Σέιμπεν Λι FIBA.BASKETBALL

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε στο πρόσωπο του Σέιμπεν Λι (25 ετών, 1.88 μέτρα), τον γκαρντ που έψαχνε για να κλείσει την περιφερειακή της γραμμή, σύμφωνα με το eurobasket.com.

Ο Σέιμπεν Λι (25 ετών, 1.88 μέτρα) είναι έτοιμος να ντυθεί στα κίτρινα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και να μεταβεί στο Ισραήλ για να τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Οντέντ Κάτας, σύμφωνα με το eurobasket.com.

Ο 25χρονος γκαρντ έκανε θόρυβο με την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στην πρεμιέρα του BCL με τη φανέλα της Μανίσασπορ στην νίκη επί της Μούρθια, όταν και σε 36 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 36 πόντους (8/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα), ενώ παράλληλα μοίρασε 6 ασίστ και πήρε 6 ριμπάουντ.

Ο Λι κέντρισε αρχικά το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε, η οποία είδε τον Σκότι Γουίλμπεκιν να τραυματίζεται στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να μένει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρακολουθούσε εξαρχής την περίπτωση του Λι και εν τέλει φαίνεται πως κατάφερε να τον πείσει να μετακομίσει στο Ισραήλ και την EuroLeague προσφέροντάς του ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο. Ακόμα, η ομάδα του Κάτας θα χρειαστεί να καταβάλει ένα buy-out ύψους 150 χιλιάδων ευρώ στη Μανίσασπορ, για να "σπάσει" το συμβόλαιό του.

Ο Σέιμπεν Λι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πίστονς, Σίξερς και Σανς στο NBA, όπου σε 134 συμμετοχές είχε 5,2 πόντους ανά 14:30 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ