ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μακάμπι Ραμάτ Γκαν-Ολύμπια: 66-53

Η Ολύμπια Λάρισας ηττήθηκε στον "μικρό" τελικό του Διεθνούς Τουρνουά "Μαυροσκούφεια" και κατέληξε στην τέταρτη θέση.

Οι Ισραηλινοί είχαν εντυπωσιακή ευστοχία από τα 6.25 (12/19) και ουσιαστικά ήλεγξαν το παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.
Από τη Μακάμπι έλαμψε ο διεθνής Πορτορικάνος Καρμέλο Λι (σ.σ είχε 6/6 τρίποντα), ενώ από τους Λαρισαίους κανείς παίκτης δεν πέτυχε διψήφιο νούμερο πόντων. Πρώτοι σκόρερ αναδείχτηκε ο Παντελής Παπαϊωακείμ κι ο Μάρκος Κολώκας με 9.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-13, 35-26, 52-39, 66-53

Μακάμπι Ραμάτ Γκαν: Γκόμες 18 (4), Ντάνιελ 2, Τζόουνς 2, Μπέρκοβιτς 3 (1), Μπρένερ, Γκέντελ, Μπρένερ 5 (1), Χάκμαν 12, Λι 24 (6).

Ολύμπια Λάρισας: Καστλ 6, Κινγκ 6 (1), Σπανός, Σούλτζε 5 (1), Σιγκούνας 2, Τόμας 6 (2), Γιαννουλάκος 1, Μπατής 2, Αριγκμπάμπου 4, Κολώκας 9 (1), Κούρτοβιτς 3 (1), Παπαϊωακείμ 9.

Μπαρτζώκας: "Βήματα πίσω"

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Ολύμπια Λάρισας Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε: "Νομίζω ότι κάναμε βήματα πίσω στα δύο αυτά παιχνίδια τουρνουά. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, η εικόνα μας ήταν κακή και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε και το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος".

Από τη μεριά του ο προπονητής της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, Ρόμπι Μπελίνκο τόνισε: "Το είχα πει και από την πρώτη ημέρα των αγώνων και χωρίς να θεωρηθεί δικαιολογία ότι το ταξίδι που κάναμε από το Ισραήλ μας επηρέασε.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι το Μαρούσι είναι πολύ δυνατή ομάδα έφεραν το αποτέλεσμα που είδατε. Εχουμε διαφορά με το Μαρούσι, αλλά όχι τέτοια όσο το σκορ του χθεσινού αγώνα. Με την Ολύμπια παίξαμε καλύτερα, διορθώσαμε αρκετά πράγματα, είχαμε και τη δυνατότητα να μιλήσουμε και να κάνουμε μία προπόνηση το πρωί και θεωρώ ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο.

Θέλουμε ακόμη δουλειά βεβαίως. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή μας στο τουρνουά, γιατί θεωρώ ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ισχυρό και μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε με δυνατές ομάδες"



.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ