ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Τέλος ο Νίμπο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Maccabi's Josh Nebo dunks the ball during the Euroleague basketball match between Maccabi Tel Aviv and Red Star in Belgrade, Serbia, Thursday, Dec. 21, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Maccabi's Josh Nebo dunks the ball during the Euroleague basketball match between Maccabi Tel Aviv and Red Star in Belgrade, Serbia, Thursday, Dec. 21, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Τζος Νίμπο αποτελεί επίσημα παρελθόν από την Μακάμπι, με την ομάδα του Ισραήλ να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης το τέλος της συνεργασίας της με τον 26χρονο Αμερικανό σέντερ.

Έπειτα από δύο χρόνια συμπόρευσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Τζος Νίμπο αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικά μονοπάτια. Το συμβόλαιο του 26χρονου Αμερικανουύ φόργουορντ έληξε πριν από λίγες ημέρες και η ομάδα του λαού δεν είχε δείξει κάποια πρόθεση να του το ανανεώσει, για να γνωστοποιήσει μάλιστα την Δευτέρα (24/6) το οριστικό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Νίμπο (θα αγωνιστεί στην εθνική Σλοβενίας ως νατουραλιζέ) να έχει κατά μέσο όρο 11.2 πόντους και 7.1 ριμπάουντ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι μία άλλη ομάδα της Euroleague, η Αρμάνι Μιλάνου.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ