ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Ταμίρ Μπλατ ανανεώνει για δύο χρόνια, μετά από παρέμβαση του προέδρου

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -    (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Αράλε Βάισμπεργκ, ο Ταμίρ Μπλατ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού αναμένεται να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου μετά από παρέμβαση του προέδρου, Σίμον Μιζραχί.

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση του Ταμίρ Μπλατ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά από παρέμβαση του προέδρου, Σίμον Μιζραχί, σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Αράλε Βάισμπεργκ.

Ειδικότερα, ο 27χρονος γκαρντ σκόπευε να πληρώσει το buy-out στο συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος, βγαίνοντας στην αγορά για αναζήτηση ομάδας. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπήρξε παρέμβαση του Σιμόν Μιζραχί και νέα επικοινωνία με τον παίκτη. Οι πληροφορίες του Βάισμπεργκ αναφέρουν ότι ο Μπλατ άλλαξε άποψη και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τη Μακάμπι, παραμένοντας στο σύνολο του Όντετ Κάτας.

Ο Μπλατ μέτρησε 8.9 πόντους (37.4% στα δίποντα, 32.2% στα τρίποντα), 6.3 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ ανά 21.8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 32 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, ενώ σε 38 ματς στην EuroLeague σημείωσε 7 πόντους, 4.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά 18.9 λεπτά κατά μέσο όρο.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ