ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τέλος ο Μέικον λόγω προβλήματος στο γόνατο

Ο Ντάριλ Μέικον σε αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Ντάριλ Μέικον σε αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Παρά την αρχική συμφωνία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε πως ο Ντάριλ Μέικον δεν θα αγωνίζεται για λογαριασμό της τη νέα χρονιά, λόγω τραυματισμού στο γόνατο από την περσινή σεζόν.

Ο Νταρίλ Μέικον δεν θα φορέσει εν τέλει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά την αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, εξαιτίας ενός τραυματισμού που κουβαλούσε από την περσινή σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός σύλλογος το συμβόλαιο που είχε υπογράψει αρχικά ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν υπό προϋποθέσεις και θα τιθόταν σε ισχύ, αφού είχε αξιολογηθεί η κλινική κατάσταση του Αμερικανού άσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ:

"Ο Ντάριλ Μέικον έφτασε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με συμβόλαιο υπό προϋποθέσεις, αφού τραυματίστηκε στο γόνατό του την περασμένη σεζόν, έναν τραυματισμό που οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση και έναρξη διαδικασίας αποκατάστασης.

Το σχέδιο ήταν ο Μέικον να συνεχίσει την περίοδο αποκατάστασης στο Ισραήλ και η φυσική του κατάσταση θα αξιολογούταν συνεχώς. Σύμφωνα με την κατάσταση των πραγμάτων αυτή τη στιγμή και σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους του, αποφασίστηκε ότι ο Μέικον θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα υποβληθεί σε εντατική αποκατάσταση εκεί. Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε από κοινού η λύση του συμβολαίου του στη Μακάμπι.

Η Μακάμπι εύχεται στον παίκτη καλή επιτυχία και θα παρακολουθεί τον ρυθμό της αποκατάστασής του".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ