ΑΕΚ

Μάκης Αγγελόπουλος: "Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει έναν γενικότερο ρόλο στο στήσιμο της ομάδας"

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Μάκη Αγγελόπουλου στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα επιστρέφει στην ΑΕΚ με κάθε επισημότητα, όπως παραδέχθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος στη διάρκεια του δεύτερου μέρους της συνέντευξης που έδωσε στο κανάλι της Betsson στο Youtube.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για τον ρόλο που θα έχει ο Ντράγκαν Σάκοτα, επιβεβαιώνοντας τόσο τη συμφωνία των δύο πλευρών και αποκαλύπτοντας τι σκέφτεται για το οργανόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντράγκαν Σάκοτα, ανέφερε:

"Να μην το αναλύσουμε τώρα το θέμα, γιατί θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου για τον Ντράγκαν, οπότε να μην του στερήσουμε την είδηση. Να μην προλογίσω πράγματα που θα ακουστούν. Προφανώς θα έχει έναν γενικότερο ρόλο στο στήσιμο. Κουβαλάει μία μεγάλη εμπειρία ως προπονητής, να θυμίσω ότι έκλεισε 50 χρόνια ως πρώτος προπονητής στην Ευρώπη, το απόλυτο ρεκόρ. Να μην επεκταθώ περισσότερο, γιατί θα κλέψουμε λίγη από την δόξα του Ντράγκαν".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ