ΑΕΚ

ΜάκΛεμορ: "Ανυπομονώ για αυτή την καταπληκτική ευκαιρία"

Portland Trail Blazers guard Ben McLemore works against the Dallas Mavericks during an NBA basketball game Friday, April 8, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Portland Trail Blazers guard Ben McLemore works against the Dallas Mavericks during an NBA basketball game Friday, April 8, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez) TONY GUTIERREZ ASSOCIATED PRESS

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, καταφέρνοντας να αποσπάσει την υπογραφή του επί σειρά ετών NBAer, Μπεν ΜάκΛεμορ, με τον ίδιο να ανυπομονεί για την ευκαιρία που του δίνει η Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Μπεν ΜάκΛεμορ, με την Ένωση να ολοκληρώνει μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, δίνοντας επίσημη μορφή στην συμφωνία της με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που κουβαλά πολυετή εμπειρία από τον "μαγικό" κόσμο του NBA.

Ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κιτρινόμαυρων", δηλώνοντας ανυπόμονος να αγωνιστεί σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως η ΑΕΚ, σε μία ιδιαίτερη περίοδο για τον σύλλογο με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα social media της Ένωσης: "Ανυπομονώ για αυτή την καταπληκτική ευκαιρία, να αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μία ιδιαίτερη περίοδο για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της. Είμαι έτοιμος να στρωθώ στην δουλειά. Πάμε κίτρινη Βασίλισσα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ