ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΝαμάρα: "Έπαιζα καλά, αλλά..."

Ο Τζέρι ΜακΝαμάρα από ένα συνέδριο στο... Πλίμουθ θυμήθηκε τον Ολυμπιακό και τον Πίνι Γκέρσον!

Ο απόφοιτος του Σίρακιους που έχει πτυχίο στην Επικοινωνία δήλωσε: "Είχαν μια πολύ καλή ομάδα και απλά αυτή δεν μου ταίριαζε. Έπαιζα πολύ καλά στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω ότι οι προπονητές είχαν αποφασίσει για το ποιος θα παίζει στους αγώνες".

Ο ξανθομάλλης γκαρντ ήρθε στους "ερυθρόλευκους" μόνο για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα, αλλά ουδέποτε πήρε τις ευκαιρίες που του άξιζαν.

Μπορεί για τον Πίνι Γκέρσον και τον Ολυμπιακό να μη μίλησε με σκληρή γλώσσα, αλλά ήταν πιο "οξύς" όταν αναφέρθηκε στην απόφαση του NCAA να αφήσει εκτός των "64" του Σίρακιους. "Είναι αηδιαστικό! Πάνε οι 7οι κι οι 8οι και δεν πάνε οι 5οι;

Αυτά είναι τα αδέρφια μου κι ήταν ντροπιαστικό για αυτούς. Έπαιξαν καλά στο τέλος και πιστεύω ότι έπρεπε να είχαν προκριθεί στο τουρνουά"

δήλωσε ο ΜακΝαμάρα, που υπέγραψε πολλά αυτόγραφα από νεαρούς φίλους και φίλες του μπάσκετ.

Στακ: "Θέλω χρόνο"

Στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τελειώνει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το Σάββατο (28/4-19.00) στην Πυλαία με τον Ράιαν Στικ να επιστρέφει στην ενεργό δράση...

Ο Αμερικανός με το Σκοπιανό διαβατήριο προπονείται από τη Δευτέρα μαζί με την ομάδα και πήρε τη θέση του Βρίμπισα Στεφάνοφ στο ρόστερ των «ερυθρόλυεκων»: « Είναι σίγουρα ξεχωριστό το ότι επιστρέφω μετά από τόσο καιρό. Δεν είναι ωραίο να κάθεσαι στον πάγκο και να μην μπορείς να βοηθήσεις, πιστέψτε με. Δεν ξέρω αν ο προπονητής θα μου δώσει χρόνο συμμετοχής, αλλά εγώ πάντως θα είμαι έτοιμος για να προσπαθήσω για το καλύτερο. Θέλω λίγο χρόνο για να βρω το ρυθμό μου, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε πολύ...», επισήμανε ο ξανθομάλλης φόργουορντ που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά ως αντίπαλος:

« Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός φέτος στο γήπεδό του κι αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες για την τέταρτη θέση τότε κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Εμείς θέλουμε να φύγουμε νικητές και στη συνέχεια στις 10 μέρες που θα έχουμε μπροστά μας, να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για μένα το ότι θα παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ, το ιδιαίτερο είναι ότι θα παίξω...».

Ο Πίνι Γκέρσον προπόνεισαι τους παίκτες του μεσημέρι της Παρασκευής (27/4) στο ΣΕΦ και στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για το αεροδρόμιο...
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ