ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "Τριάδα και διάκριση στην Ευρώπη"

Μαλέλης: "Τριάδα και διάκριση στην Ευρώπη"

Οι τοποθετήσεις του Μάνου Μαλέλη για τους στόχους του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν μίλησε ο Μάνος Μαλέλης στον Libero. Συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, είπε:

" Δεν ξέρουμε εάν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τόσο γρήγορα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε και θα το προσπαθήσουμε, αλλά πρώτος μας στόχος είναι η τριάδα και η διάκριση στην Ευρώπη.

Θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας. Και όλους τους παράγοντες που έχουν βοηθήσει τα τελευταία χρόνια να είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια για να φανεί από την πρώτη στιγμή ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει".

Για το θέμα Κοντομηνά: " Δεν ήταν τίποτα σίγουρο και δεν ήταν εύκολο να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Ναι μεν υπήρχε μία προετοιμασία για την συνεργασία, είχα προετοιμάσει το έδαφος, αλλά η συμμετοχή των κ.κ Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλου έδωσε άλλο βάρος στη συνάντηση. Εγώ είμαι ένα φίλαθλος που αγαπώ την ομάδα, αλλά από την άλλη θέλω και να προστατεύσω την εκπροσώπηση του ομίλου στη συνεργασία αυτή".

Για την συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο Eurocup: " Ήταν ένας από τους όρους και τις προϋποθέσεις. Τονίστηκαν ωστόσο και ορισμένες παραλείψεις και απουσίες που υπήρχαν στην διάρκεια της συνεργασίας μας, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε χωρίς τους ΜακΓκραθ και Χαριτόπουλο στο τέλος της σεζόν, χωρίς να είναι δικό της θέμα, αλλά στοίχισε όπως φάνηκε. Η βάση θα είναι η περσινή.

Επιθυμία και του προέδρου είναι να διακριθεί περισσότερο. Κι από τις κινήσεις που θα γίνουν θα φανεί. Θα έχουμε υπομονή τις επόμενες ημέρες για να δούμε αν θα γίνουν κινήσεις που θα δείχνουν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Η περσινή σεζόν ήταν μία χρονιά προσαρμογής και εγκλιματισμού στην πρώτη μας συνεργασία. Θέλουμε να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και η προβολή να είναι ανάλογη".

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: " Θα κάνουμε προσπάθεια για να δούμε τους λόγους για τους οποίους δεν έρχονται στο γήπεδο, θα προσπαθήσω να πάω κοντά τους, να μιλήσουμε και να βοηθήσουν γιατί η ομάδα τους χρειάζεται".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ