ΑΡΗΣ

Μάλντροου: "Μας πλήγωσε αυτή η ήττα"

Μάλντροου: "Μας πλήγωσε αυτή η ήττα"

Ο Σαμ Μάλντροου όπως και άπαντες στις τάξεις του Άρη ήταν απογοητευμένοι μετά από την ολοκλήρωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο και την απώλεια της νίκης.

Ο Σαμ Μάλντροου δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς χάθηκε η κατάκτηση της μεγάλης νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Άρη και να είχε δώσει το προβάδισμα με 69-68 αλλά και να ήταν εκείνος που έπαιξε την άμυνα πάνω στον Σπανούλη στην φάση κλειδί της αναμέτρησης.

Ο Μάλντροου παραδέχθηκε πως η συγκεκριμένη ήττα πλήγωσε τον ίδιο και τους συμπαίκτες ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις χαμένες βολές και χαρακτήρισε ως μεγάλο παίκτη τον Βασίλη Σπανούλη.

" Μας στοίχισαν οι βολές που χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Σπανούλης είναι μεγάλος παίκτης και το απέδειξε με το σουτ στο οποίο ευστόχησε στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού.

Ωστόσο αυτή η ήττα μας πλήγωσε. Θα πρέπει να τη ξεχάσουμε και να ανασυνταχθούμε γιατί έρχονται εξίσου δύσκολα παιχνίδια.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε. Να μείνουμε ενωμένοι και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ