ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μανωλόπουλος: "Ανταγωνιστικός ο Πανιώνιος"

Μανωλόπουλος: "Ανταγωνιστικός ο Πανιώνιος"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι έτοιμος πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (23/2, 19:00)

Δηλώσεις στον ΕΣΑΚΕ έκανε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Basket League OΠΑΠ.

Οι πρωτοπόροι "πράσινοι" θα αγωνιστούν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με αντίπαλο τον Πανιώνιο που έχει εδραιωθεί ως τρίτος στο πρωτάθλημα πίσω από τους "αιώνιους".

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, σημειώνει για την αναμέτρηση: "Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική και περισσότερο στο γήπεδό της. Έχει βαθύ ρόστερ και αθλητικότητα, αλλά και εμπειρία. Στην επίθεση είναι ομάδα ικανή να τρέξει, ενώ μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματική και στο σετ παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Πρέπει να ετοιμαστούμε και σωματικά και πνευματικά. Έχουμε αρκετά προβλήματα και πρέπει να τα διαχειριστούμε, όπως και να διαχειριστούμε και το χρόνο. Είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βοηθήσουν όλα τα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε να μοιράσουμε το χρόνο, για να είμαστε "φρέσκοι" σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, έχουμε ένα νέο πρόσωπο στον Ζακ Ράιτ, ο οποίος θα πρέπει να προσαρμοστεί σταδιακά".

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέφερε: "Μετά από έναν σημαντικό αγώνα, έρχεται ένα άλλο παιχνίδι σημαντικό για εμάς, αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον τρίτο της βαθμολογίας Πανιώνιο.

Μια ομάδα που μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστική και η οποία παρουσιάζεται πιο δυνατή όταν παίζει στην έδρα της. Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, εξακολουθούμε να έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει το στόχο για τον Παναθηναϊκό που είναι πάντα η νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ