ΑΡΗΣ

Μανωλόπουλος: "Να κλείσει το ρόστερ"

Μανωλόπουλος: "Να κλείσει το ρόστερ"
INTIME SPORTS

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τους παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν

Από τη Ρωσία, όπου βρίσκεται ο μπασκετικός ΑΡΗΣ καθώς θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπουλης, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στο ελλιπές ακόμα ρόστερ της ομάδας του, τα φιλικά στην Αγία Πετρούπολη αλλά και την κακή εμφάνιση στον αγώνα με την Καβάλα.

Ερωτηθείς αρχικά για το τουρνουά που θα συμμετάσχει η ομάδα στην Αγία Πετρούπολη: "Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε κάποια πλάνα για το σημερινό παιχνίδι με την Σπαρτάκ (19:00). Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη και δεν είναι πλήρης. Λείπουν το λιγότερο τρεις βασικές παίκτες. Θα βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα όταν τους αποκτήσουμε".

Για τους παίκτες που αναμένονται να αποκτηθούν: "Αυτό είναι περισσότερο θέμα της διοίκησης. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Εμείς έχουμε κάνει τις εισηγήσεις μας και η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια σε μια δύσκολη εποχή για τον ΑΡΗ. Έχουμε καταλήξει στους παίκτες που θέλουμε και ελπίζουμε να τους πάρουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα βρούμε άλλες λύσεις".

Σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με την Καβάλα: "Μπορεί να έλειπε ο Όλιβερ αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Δεν παίξαμε καλά. Δώσαμε όμως πολύ χρόνο στα νέα παιδιά που πρέπει να πάρουν εμπειρίες. Δεν παίξαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε πάση θυσία να κερδίσουμε. Αν θέλαμε να κατεβάσουμε το σκορ θα το κάναμε".

Αναφερόμενος στο φετινό Πρωτάθλημα, υπογράμμισε: "Δεν μπορώ να ξέρω πως θα εξελιχθεί αλλά πιστεύω ότι στην έναρξη της Α1 όλες οι ομάδες θα είναι δυνατές. Από εκεί και πέρα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν τον τίτλο και οι υπόλοιποι θα παλέψουν μεταξύ τους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ