ΑΡΗΣ

Μανωλόπουλος: "Συγκινητική ατμόσφαιρα"

Μανωλόπουλος: "Συγκινητική ατμόσφαιρα"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό "Άρης FM 92,8" μίλησε ο βοηθός του Βαγγέλης Αλεξανδρή στον πάγκο του Άρη, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη στο Αλεξάνδρειο δήλωσε: " Για μένα ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Ούτε σαν θεατής είχα δει ένα τέτοιο ντέρμπι. Ήταν μία συγκινητική, εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να έχουν υπάρξει αυτές οι κροτίδες πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό ήταν το μόνο άσχημο σημείο αλλά για μία ακόμα φορά θεωρώ ότι ήταν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα".

Για το παιχνίδι ανέφερε: " Το παιχνίδι κύλησε ακριβώς όπως πιστεύαμε ότι θα πάει. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ακριβώς όπως είχαμε μελετήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που βασίζεται πάρα πολύ στο παιχνίδι από το low post, με τους Ντικούδη και Άλεξιτς. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ την άμυνά μας στο low post με παγίδες. Νομίζω ότι τον αφοπλίσαμε σε αυτό το κομμάτι.

Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν και τους βγάλαμε από αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Στο σημείο που ήταν 18 πόντοι με τις δύο απανωτές τεχνικές ποινές το παιχνίδι γύρισε, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε πολλά λάθη στο τέλος και ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγα ότι μπήκε στο παιχνίδι αλλά έγινε πιο επικίνδυνος. Στο τέλος με κάποια τάιμ άουτ και κάποιες οδηγίες καταφέραμε και διατηρήσαμε τη διαφορά των δέκα πόντων".

Για την διαιτησία δήλωσε: " Ήταν υπερβολική η πρώτη τεχνική ποινή. Άλλωστε και οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρόντουσαν. Η δεύτερη τεχνική ποινή ήταν παράβαση κανονισμών. Ίσως ήταν αυστηρή. Θεωρώ ότι έγιναν λάθη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία πιεστική ατμόσφαιρα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για τους διαιτητές αλλά έγιναν λάθη".

Για τον γρήγορο ρυθμό του Άρη πρόσθεσε: " Νομίζω ότι το γρήγορο τέμπο είναι κάτι που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας στους τελευταίους αγώνες. Είναι κάτι που μας ταιριάζει και είναι κάτι που δεν μπορούσαμε να έχουμε στην αρχή, γιατί είχαμε πρόβλημα χημείας. Δεν μπορούσαν οι παίκτες μας να καταλάβουν τι είναι το γρήγορο παιχνίδι, θέλει αυτοματισμούς. Στην αρχή όταν επιχειρήσαμε να υιοθετήσουμε αυτό το στιλ παιχνιδιού, είδαμε ότι δεν μας πήγαινε. Έπρεπε να μάθουν οι παίκτες ο ένας τον άλλον, να μάθουν εμάς. Τώρα προσπαθούμε σιγά σιγά να το βάλουμε το παιχνίδι μας".

Για το στόχο της κατάκτησης της έκτης θέσης εν όψει πλει οφ δήλωσε: " Πριν το παιχνίδι με την Καβάλα είχαμε πει ότι θέλουμε να κάνουμε έξι νίκες σε έξι παιχνίδια. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις είναι να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε κάνει το τρία στα τρία. Ακολουθούν τρεις αγώνες, θα κυνηγήσουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι με στόχο να το κερδίσουμε ώστε να φτάσουμε στις έξι νίκες. Από κει και έπειτα δεν εξαρτάται από εμάς το τι θα γίνει. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το 6 στα 6 και εν συνεχεία θα δούμε τι θα κάνει η Καβάλα. Πιστεύω ότι η Καβάλα μπορεί να κερδίσει τον Πανιώνιο αλλά και ο Πανιώνιος έχει γεμάτο ρόστερ και μπορεί να κερδίσει μέσα στην Καβάλα".

Αναφορικά με την απόδοση του Ντέιβις τόνισε: " Δεν μπορώ να πω ότι με εξέπληξε, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Έβλεπε το πόσο συγκεντρωμένος ήταν στις προπονήσεις και το πόσο ανυπομονούσε για το παιχνίδι. Δεν αφήνει εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάζουν τη συγκέντρωσή του, το παιχνίδι του. Θεωρώ ότι ως παίκτης στη μέχρι τώρα πορεία του. Μπορεί να έφταιξε και ο ίδιος σε αυτό. Εμείς τον πήραμε από την Α2. Είναι ένας καλός παίκτης. Και να μην σου βάλει πολλούς πόντους στην επίθεση θα σου δώσει καλή άμυνα, ασίστ και ριμπάουντ. Παίζει με ψυχή, φανατισμό, έχει ηγετικές ικανότητες. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά στοιχεία για μία ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ