ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανουσέλης: "Περιμένουμε τον Πάρκερ"

Μανουσέλης: "Περιμένουμε τον Πάρκερ"
Μανουσέλης INTIME SPORTS

"Περιμένουμε την απόφαση του Πάρκερ" είπε ο Μανουσέλης. Μπουρούσης: "Είμαι χαρούμενος!"

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Άντονι Πάρκερ είχε μιλήσει σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι "κατά 99% θα παίξω στον Ολυμπιακό", καθώς το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων ήταν κάτι παραπάνω από έντονο, αλλά οι Τορόντο Ράπτορς δεν θέλησαν να τον παραχωρήσουν. Φέτος, και μόλις μία ημέρα πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων στο ΝΒΑ (1η Ιουλίου), το one.co.il αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση 10 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια στον Πάρκερ!
Αν όντως ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά, τότε ο Πάρκερ θα έχει βάσιμους λόγους να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού παρότι τον θέλουν πέντε ομάδες του ΝΒΑ, θα είναι δύσκολο να πάρει ανάλογα ποσά στα 34 του χρόνια. Στο ίδιο site, υπάρχουν και δηλώσεις του Γιοτάμ Χαλπερίν ο οποίος παντρεύτηκε τη Δευτέρα στο Ισραήλ: " Θα είναι πολύ σημαντική προσθήκη ο Πάρκερ στον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή του θα είναι μέγα γεγονός".

Μανουσέλης: "Θέλουμε τον Πάρκερ και περιμένουμε την απόφασή του"

Στο μεταξύ, ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Μάνος Μανουσέλης, έδωσε συνέντευξη σε άλλο ισραηλινό μέσο, το ynet.co.il, όπου παραδέχθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άντονι Πάρκερ: " Δεν είναι κρυφό ότι τον θέλουμε, αλλά περιμένουμε όπως και ο παίκτης τις εξελίξεις στο ΝΒΑ. Είναι ο βασικός μας στόχος για φέτος το καλοκαίρι και περιμένουμε την απόφασή του. Με τους Βούισιτς και Χαλπερίν στην ομάδα, θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό και θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο.

Ο Μανουσέλης μίλησε επίσης και για την προηγούμενη σεζόν: " Η ομάδα είχε βελτίωση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έκανε το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο της Α1 και προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ. Όμως, αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αν και ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα είναι η συνέχεια και η συνέπεια. Αυτά τα δύο είναι στόχος μας. Μην ξεχνάμε, ότι κάθε χρόνο στον Ολυμπιακό γκρεμιζόταν ό,τι χτιζόταν και αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, αν συνέβαινε αυτό και φέτος.".

Τέλος για τις φήμες που ήθελαν τον Γιοτάμ Χαλπερίν να μη συνεχίζει στον Ολυμπιακό, σχολίασε: " Απορώ και θαυμάζω το πόσο γρήγορα διαδίδονται τέτοιες φήμες. Τον υπολογίζουμε και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφτηκαν όλα αυτά. Έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ