ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Δεν γινόταν να ηττηθούμε από δύο παίκτες"

Μάντζαρης: "Δεν γινόταν να ηττηθούμε από δύο παίκτες"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods κι έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του πρώτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League και ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στο πλάνο που ακολούθησε η ομάδα του, ενώ έστειλε και το μήνυμά του ενόψει της συνέχεια της σειράς.

"Παίζαμε με μία ομάδα που στο γήπεδό της έχει τρομερό ρυθμό. Αν την αφήσεις μπορεί να σου κάνει τρομερή ζημιά. Για 35' είχαμε τον έλεγχο. Από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό και πήραμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν έγινε όμως κάτι. Πρέπει να πάρουμε άλλες δύο νίκες. Με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε", είπε αρχικά ο 28χρονος γκαρντ στην Cosmote TV, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός έπαιξε τόσο καλά ή αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε άσχημη ημέρα.

"Σε αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια είναι στη μέση. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο καλός, αλλά βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας σε αυτό. Παίξαμε τον Καλάθη με αλλαγές στην άμυνα και ρισκάραμε περισσότερο στο σουτ. Κάτι πρέπει να του δώσεις. Είναι εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Με τον τρόπο που παίξαμε τον Καλάθη και τον Τζέιμς δεν αφήσαμε τους άλλους παίκτες να μπουν στο παιχνίδι. Δεν γινόταν να μας νικήσουν με δύο παίκτες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ