ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Μάντζαρης: "Μας ανοίγει η όρεξη"

"Μας ανοίγει η όρεξη όσο παίζουμε" τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης που δήλωσε ότι "έχουμε ακόμη βενζίνη"

"Εχουμε βενζίνη", είπε ο νεαρός γκαρντ στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ. "Εμείς οι μικροί, όσο πιο πολύ παίζουμε, τόσο περισσότερο μας αρέσει, ειδικά αν επιτυχίες συνοδεύουν την προσπάθειά μας. Οσο περισσότερες επιτυχίες έχουμε, τόσο μας ανοίγει η όρεξη".

-Η ομάδα σου, το Περιστέρι, έχει πλέον ένα πιο επαγγελματικό προφίλ, λόγω της συμμετοχής στης στην Α1.



"Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που συμμετέχω σ’ αυτή την προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ και να προσαρμοστώ σ’ αυτό το πολύ ανώτερο πρωτάθλημα και μέσα από τις προπονήσεις να κερδίσω χρόνο συμμετοχής στην ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο που επέστρεψε στην Α1 γιατί εκεί πρέπει να είναι, όπως και μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Υπάρχει καλή οργάνωση στην ομάδα μας και από πλευράς διοίκησης και από πλευράς τεχνικής ηγεσίας και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας".

-Εσύ δεν είχες ζήσει ως παίκτης τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος, αλλά κάτι θα θυμάσαι...



"Τη χρονιά που βγήκαμε τρίτοι τη θυμάμαι χαρακτηριστικά! Μακάρι να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο και να έχουμε τέτοιες επιτυχίες. Βέβαια είμαστε μια νέα ομάδα και ξέρουμε ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Γιατί όχι, όμως, σε λίγο καιρό να είμαστε σε κάποιο καλό επίπεδο, όπως τότε".


-Θα βρεις χώρο μέσα στην καινούρια ομάδα να δείξεις τις δυνατότητές σου, αυτές που σε έχουν καθιερώσει στις Εθνικές ομάδες; Φαντάζομαι στο μυαλό σου υπάρχει και το τελευταίο σκαλοπάτι της Εθνικής Ανδρών.


" Κάθε παίκτης που ξεκινάει να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, έχει πάντα ως όνειρό του την Εθνική Ανδρών. Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου και θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω να παίξω στην ομάδα μου. Από κει και πέρα ταβάνι δεν υπάρχει. Είδαμε και το παράδειγμα του Παπανικολάου. Αν έρθει και για μένα η πρόσκληση και για την Ανδρών, θα είναι σίγουρα καλοδεχούμενη".

-Ως Περιστεριωτόπουλο, έχεις κάτι να πεις στο κόσμο της ομάδας σου που περίμενε πέντε χρόνια για να τη δει να παίζει πάλι στην Α1;



"Δεν ξεκινήσαμε καλά στο Κύπελλο, αλλά τους λέω ότι επιστρέψαμε για τα καλά στην Α1 και έχουμε στόχο να μείνουμε πολύ καιρό ακόμη. Στην προσπάθεια που κάνουμε, όμως, τους θέλουμε δίπλα μας γιατί είναι μεγάλο ατού να έχεις φιλάθλους στο πλευρό σου σε ένα γήπεδο σαν το δικό μας. Θέλουμε να τους γυρίσουμε στις παλιές συνήθειες. Κάθε Σαββατοκύριακο να βλέπει μπάσκετ και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και όμορφες στιγμές όπως παλιά..."







TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ