ΑΡΗΣ

Λευτέρης Μαντζούκας: Γι' αυτό έφυγε από τον Άρη

Λευτέρης Μαντζούκας: Γι' αυτό έφυγε από τον Άρη
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Άρης και Λευτέρης Μαντζούκας θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο δανεισμός του παίκτη από τον Παναθηναϊκό AKTOR θα διακοπεί. Πρόκειται για επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που δεν ήθελε να μείνει άλλο στην ομάδα.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη, καθώς ο παίκτης θα αποχωρήσει, με τον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό AKTOR να διακόπτεται.

Η απόφαση ανήκει στον ίδιο τον 21χρονο φόργουρντ, ο οποίος ζήτησε να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κι από τη στιγμή που ο Μαντζούκας επιθυμούσε να αποχωρήσει, ο Άρης το αποδέχθηκε και ενημέρωσε για τη λύση του δανεισμού και της συνεργασίας

Ο δυναμικός φόργουορντ δεν ήταν ευχαριστημένος στον Άρη και πλέον επιστρέφει στον Παναθηναϊκό κι από εκεί θα δοθεί κάπου αλλού δανεικός από τους πράσινους.

Θυμίζουμε ότι μία μέρα νωρίτερα (13/10) ο Γιάννης Καστρίτης είχε στείλει στα αποδυτήρια τον Μαντζούκα στην τρίτη περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε το συμβάν λέγοντας ότι αυτό αφορά το εσωτερικό της ομάδας.

Ο Μαντζούκας αγωνίστηκε μόλις σε πέντε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με τη φανέλα των κίτρινων.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ