ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαντζούκας: "Κάποιες στιγμές τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τι νιώθεις"

Ο Λευτέρης Μαντζούκας με τη φανέλα του Προμηθέα σε αγώνα για το EuroCup 2020/21
Ο Λευτέρης Μαντζούκας με τη φανέλα του Προμηθέα EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποχαιρέτησε μέσω Instagram τον Προμηθέα Πάτρας και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας ανήκει από το απόγευμα της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, υπογράφοντας πενταέτες συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 17χρονος φόργουορντ μετακομίζει άμεσα από το "Δημήτρης Τόφαλος" στο ΟΑΚΑ για να ενταχθεί στο rotation του Γιώργου Βόβορα, σε Stoiximan Basket League και EuroLeague.

Πριν από αυτό, αποχαιρέτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τον αχαϊκό σύλλογο και εξήγησε πως δεν είναι εύκολο να περιγράψει αυτό που νιώθει, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην καριέρα και τη ζωή του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λευτέρη Μαντζούκα:

"Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το τι νιώθεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας κ. Βαγγέλη Λιόλιο, στον κόουτς Γιατρά, σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν γι αυτή την ομάδα και στους συμπαίκτες μου. 6 υπέροχα χρόνια φτάνουν στο τέλος τους... Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο στην οικογένεια του Προμηθέα! Τα καλύτερα έρχονται...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ