STOIXIMAN GBL

Μαρκόπουλος: "Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν"

Μαρκόπουλος: "Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος που ακολούθησε την ομάδα του σε όλο τον αγώνα.

Για δίκαιη νίκη του Άρη έκανε λόγο ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη.

" Συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε καλύτερα και δίκαια είναι ο νικητής. Εμείς στο α' κάναμε λάθη που μας στοίχισαν σε όλο το ματς. Δώσαμε στην αντίπαλη ομάδα την ευκαιρία να κάνει εύκολα φαστ μπρέικ.

Προσπάθησαν οι παίκτες, στο β΄ μέρος προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, αλλά είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα και τρία εύκολα χαμένα λέι απ και αυτό μας στοίχισε. Μας σταμάτησε και ο Άρης στο φαστ μπρέικ, δεν το παίξαμε σωστά".

Σε ερώτηση σχετικά με το τι κρατά από το συγκεκριμένο ντέρμπι, τόνισε: " Ήταν ένα Άρης-ΠΑΟΚ, όχι ποιοτικό, θα έλεγα ήταν νευρικό ματς, με σκληρές άμυνες. Είχε τεχνικά στοιχεία το ματς αλλά δεν τα βλέπει ο κόσμος. Ο κόσμος θέλει καρφώματα, εύστοχα τρίποντα. Ενα Άρης-ΠΑΟΚ είναι κλειστό ματς και είναι δύσκολο να συμβούν αυτά. Οι 49 πόντοι που έβαλε ο Άρης μας στοίχισαν".

Μετά από αναφορά του Βαγγέλη Αλεξανδρή στη διαιτησία, ο Μαρκόπουλος παρενέβη και έκανε το παράπονο του για τον ΠΑΟΚ: " Στο σημείο που η διαφορά πήγε από τους 7 στους 13, εκεί διαμαρτύρεται και ο ΠΑΟΚ για τα σφυρίγματα".

Στίγκερς: "Δύσκολα επανέρχεσαι με τέτοια διαφορά"

Ο Ντάντε Στίγκερς είπε για το παιχνίδι: " Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά, εμείς είχαμε απώλειες λόγω της άμυνάς μας. Παίξαμε κακή άμυνα και δεχήκαμε πολλούς πόντους. Στο β΄ μέρος εκτιμώ ότι πήγαμε καλύτερα από το πρώτο, αλλά σε ένα ντέρμπι είναι δύσκολο να επανέλθεις με τέτοια διαφορά, Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν σκληρά και δύσκολα μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ