STOIXIMAN GBL

Μάρκοβιτς: "Βρήκαν οι παίκτες τα ψυχικά αποθέματα"

Μάρκοβιτς: "Βρήκαν οι παίκτες τα ψυχικά αποθέματα"
INTIME SPORTS

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε ότι οι παίκτες του βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν μία νίκη, η οποία κρίθηκε στο σουτ.

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς μίλησε για τη νίκη της ομάδας απέναντι στον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων.

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έπειτα από δύο δραματικά ματς με την Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να πάρουν μια νίκη που κρίθηκε στο σουτ, ειδικά απέναντι στον Ηλυσιακό που στην έδρα του είναι πολύ σκληρός και παίζει καλό μπάσκετ", ανέφερε ο Μάρκοβιτς και συμπλήρωσε:

" Σε πολλά σημεία του ματς παρότι σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά, κάναμε λάθη στην επίθεση, δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να το εκματελλευτούν. Συνεχίζουμε, δουλεύοντας ακόμη πιο σκληρά".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Λιόγας είπε: " Ότι μπορούσε να πάει στραβά σήμερα πήγε. Δεν είχαμε τον Ντίβεντορφ που ήταν ανέτοιμος και στο 21' χτύπησε και ο Καυκής, με αποτέλεσμα να έχουμε τεράστιο πρόβλημα, παρά την υπερπροσπάθεια του Πίγκραμ και του μικρού μας, του Φακοπουλίδη, ενώ χάσαμε και 15 βολές... Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και αν μείνουμε ψύχραιμοι θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη αλλά πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που τα έδωσαν όλα".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ